Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Legjobb a Népszigeten

Szitakötő Street Food BudapestSzitakötő Street Food Budapest a térképen

Kiváló 2024. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. május 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az elmúlt héten kétszer nekirugaszkodva végigjártuk egy kedves gasztroturné-társammal a Népsziget minden egységét. Bízvást állíthatom, hogy mind a gasztronómiai, mind az italfelhozatal tekintetében a Szitakötő ezek között a legszínvonalasabb.
Van vagy 15 féle csapolt sör, többek között Rízmajer, First, Primator, jó borok és tömények továbbá a Lövőház utcai Nemobol ismert ételek.
A kiszolgálás kedves, az árak értékarányosak.
Pátzay borok 700 forintért, mondjuk az Irsai nem volt igazán fajtajelleges, de ennyit megért. Némi hezitálás után a First Hippie American Pale Ale sörét választottam, egy korsó (4 dl) 1500 ft volt, ez ma kifejezetten jó árnak számít. Értékeltem, hogy nem volt gond abból, hogy borospohárban kértem, ugyanis a söröspoharak itt is műanyagosak.
Kértünk egy Margherita pizzát is, ami bizony túlment, kissé megégett. Persze a műfaj sajátja egy cseppnyi szenesség itt-ott, de itt azért sok volt itt a jóból. Mentségére szóljon a srácoknak, hogy amikor társam jelezte a problémát, mondták, hogy azonnal sütnek egy újat ajándékba, de mi nem akartuk már azt megvárni, meg nem is éreztük ezt a gesztust arányosnak, hiszen a pizza - szenessége dacára - elfogyott.
Gyönyörű, Szitakötő feliratú kristálypohárban adják a bort. A letét díj 2000 forint ami teljesen rendben van, időnkénti pohártörés elkerülhetetlen s akkor ez a legjobb módja annak, hogy vita nélkül azé legyen a kár, aki eltörte a poharat. Részemről magasabb is lehetne a letéti díj onnan kezdve, hogy visszaadják.
A Nemo halas ételei is vonzottak, de nem fért már több belénk, ettünk másik két helyen is aznap. A két személyes, 3 féle vízben élő lényt, sült krumplit és mártást integráló haltál 7000 ft, ez best buynak hangzik. Még jövünk.
Nálam ez 5 pont.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (12)
Szitakötő Street Food Budapest - EgyébSzitakötő Street Food Budapest - EgyébSzitakötő Street Food Budapest - EgyébSzitakötő Street Food Budapest - EgyébSzitakötő Street Food Budapest - EgyébSzitakötő Street Food Budapest - EgyébSzitakötő Street Food Budapest - EgyébSzitakötő Street Food Budapest - EgyébSzitakötő Street Food Budapest - EgyébSzitakötő Street Food Budapest - EgyébSzitakötő Street Food Budapest - EgyébSzitakötő Street Food Budapest - Egyéb

Szitakötő Street Food további értékelései

2023.10.28barátokkal
A Népszigeten lévő nyári teraszok közül a Szitakötőnek volt a legnagyobb a marketing hírverése, legalábbis én róluk olvastam több helyütt is ajánlást, beharangozókat. Ha északról indulunk el a Népszigeten déli irányba, akkor a Wasser, a Perem, majd a Kabin teraszait követően érkezünk meg a...
Népszerű szállások a környéken
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak
Napi árak
2025.12.24-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
61.215 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Panoráma Balatongyörök - Bomba tavasz
Bomba tavasz
2024.06.21-ig
Hotel Panoráma Balatongyörök
86.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval