Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kirakta a bika a táblát

Táblás Bika Bisztró BudapestTáblás Bika Bisztró Budapest a térképen

Kiváló 2018. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. július 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy igazán izgalmas, kreatív és minőségi bisztró a 11. kerületben. Egy gasztro-vonalon jól tájékozott ismerősöm ajánlotta jó szívvel a helyet, hát abszolút nem okozott csalódást.
A nyitás után nem sokkal jártam itt, még egyáltalán nem ismert a hely, nincs bejáratva. A Chili Fitness Center épületének földszintjén találhatóak, de nincs kitáblázva, nincs reklámozva, a szomszédos lepukkant retró áruház mentén kell végigmenni, hogy megérkezzen az ember a bejárathoz. Belépve aztán minden szép és jó, kellemes. Piros-fekete-fehér, modern spanyolos színvilág.
Mindössze 1 oldalnyi, 1 "táblás" étlap. 3 előétel/leves, 7-8 főétel, 2 desszert. Átlagosnál magasabb árfekvés, 1500 Ft-tól kezdődően kicsivel 3000 Ft-ig bezárólag. A kacsaleves töltött raviolival és a lazac-vöröslencse-avokádó előétel is csodás kompozíciót mutatott a tányéron. Kifinomult ízek, a vizuális és a kulináris élmények összhangja.
A hely hangulata egy kicsit még sivár, nincs még benne élet, nincs belakva.
Én a magam részéről nagyon drukkolok nekik, de a helyszínválasztás és az ennyire csendes, szinte észrevétlen nyitás nem tudom, hogy mennyire lesz sikeres számukra.
Kötelező szervizdíj nincs.
Vasárnap és hétfőn zárva tartanak, egyebekben reggel 9-től este 8-ig vannak nyitva.
Lehetne ebédmenüjük is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (15)
Táblás Bika Bisztró Budapest - Külső képTáblás Bika Bisztró Budapest - Étlap/itallapTáblás Bika Bisztró Budapest - BelsőTáblás Bika Bisztró Budapest - BelsőTáblás Bika Bisztró Budapest - Étel/italTáblás Bika Bisztró Budapest - Étel/italTáblás Bika Bisztró Budapest - Étel/italTáblás Bika Bisztró Budapest - Étel/italTáblás Bika Bisztró Budapest - Étel/italTáblás Bika Bisztró Budapest - BelsőTáblás Bika Bisztró Budapest - Étlap/itallapTáblás Bika Bisztró Budapest - MosdóTáblás Bika Bisztró Budapest - BelsőTáblás Bika Bisztró Budapest - BelsőTáblás Bika Bisztró Budapest - Külső kép

Táblás Bika Bisztró további értékelései

2018.09.23egyedül
Kiváló
Idén áprilisban a Kelenföldi Pályaudvar melleti jegyirodában vettem Nightwish koncertjegyeket, s mivel az Etele út fel volt túrva, jó nagyot kellett gyalogolnom. Ebből annyi haszon adódott, hogy beleakadtam a Táblás Bika nevű egységbe, mely új hullámos bisztró-atmoszférát sugároz. Be is ültem...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
92.480 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval