Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Franciák az emeleten

á table! - MOM Park Budapestá table! - MOM Park Budapest a térképen

Kiváló 2021. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2021. december 25.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Á Table francia kávézó és bisztró lánc egyik tagja a MOM Park Bevásárlóközpont emeleti részén található. A francia vonalat jelzi a kék-fehér-piros trikolór és a sokféle francia ihletésű sütemény és pékáru.
Lehet többféle kenyeret (baguette, cipók) is kapni, croissant-t, baguette-ből készült szendvicseket.
A sütemények kitűnőek: tarte au citron - citromtorta (890 Ft), nagyon csokis, vaníliás vagy epres eclair (1090 Ft), Opera (1190 Ft), de igazi francia krémes is kapható.
Ha már franciák, akkor bort, prosecco-t és pezsgőt is lehet itt kortyolni egész nap! Igaz, a prosecco olasz, de a franciák sem betik meg.
Nagyon jó a kávéjuk is! Egy eszpresszó 490 Ft-ba kerül, a tejért kellett fizetni +100 Ft-ot, igaz, egy kiskancsónyit hoztak, pedig csak egy kortyot kértem. Külön figyelmet érdemel a kávéscsésze, ami egy piros, összenyomott műanyag pohárra hasonlít, de közben porcelánból készült.
Nincs szervizdíj, de a számlán vastagon szedve feltüntették, hogy "ajánlott szervizdíj: 10%. Szerintem szükségtelen így erőltetni ezt a szervizdíjat, majd mindenki eldönti, hogy akar-e, tud-e adni. Az alapvetően is magas árak szerintem már magukban foglalják ezt az extra díjat.
Összességében egy igazán igényes hely, sok-sok finomsággal, magas minőséggel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (18)
á table! - MOM Park Budapest - Egyébá table! - MOM Park Budapest - Étel/italá table! - MOM Park Budapest - Étel/italá table! - MOM Park Budapest - Étel/italá table! - MOM Park Budapest - Étlap/itallapá table! - MOM Park Budapest - Étlap/itallapá table! - MOM Park Budapest - Étel/italá table! - MOM Park Budapest - Étel/italá table! - MOM Park Budapest - Belsőá table! - MOM Park Budapest - Belsőá table! - MOM Park Budapest - Belsőá table! - MOM Park Budapest - Egyébá table! - MOM Park Budapest - Belsőá table! - MOM Park Budapest - Belsőá table! - MOM Park Budapest - Belsőá table! - MOM Park Budapest - Külső képá table! - MOM Park Budapest - Külső képá table! - MOM Park Budapest - Külső kép

á table! - MOM Park további értékelései

2024.02.28egyedül
Látom, a kollégák jól érezték itt magukat, én is megpróbáltam. Kicsit sétáltam ma a Gringos után a MOM-ban, le és fel a lépcsőn, próbáltam eldönteni, hogy hol kávézzak. Láttam egy új helyet középen, kedvem is lett volna kipróbálni, de tömve volt, nem is volt szabad asztal. Itt meg volt bőven, és...
2019.10.22egyedül
Kiváló
Az A Table cégnév a minőség garanciája. Nincs ez másképpen a MOM parkban sem. Amúgy ennek a helynek a legkevésbé szerencsés a térkialakítása, már ami az intimitást illeti. Mert a forgalomnak bizonyára jót tesz, hogy nagyon exponált helyen vannak egy plazaban, de a vendégek komfortérzésének...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Villa Völgy Eger - Szobaárak félpanziós ellátással
Szobaárak félpanziós ellátással
2026.04.01-ig
Hotel Villa Völgy Eger
125.114 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
88.339 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval