Tai He Lou (Taihe Étterem) Budapest

13 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Forrás Zalakaros - Senior kedvezményes csomag
Hotel Forrás Zalakaros
Hotel Kapitány Sümeg - Okos ajánlat
Hotel Kapitány Sümeg
Sungarden Hotel Siófok - SunGarden Wellness Pihenés
Sungarden Hotel Siófok

Tai He Lou (Taihe Étterem) Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4182 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 117274 feltöltött kép
Kiváló 2026. április 7. járt itt
A budapesti Chinatown-ban jártam, a kőbányai Kínai Negyedben, mert egy online vásárlás körüli reklamációs ügyet kellett elintéznem személyesen. Az ügy megoldása sikerrel járt, a korábban kifizetett pénzt visszakaptam, így nyugodt szívvel gondolhattam a következő teendőre, mégpedig a jól megérdemelt ebédre.
Tai He Lou (Taihe Étterem) Budapest - Étlap/itallapTai He Lou (Taihe Étterem) Budapest - Étlap/itallapTai He Lou (Taihe Étterem) Budapest - Étlap/itallapTai He Lou (Taihe Étterem) Budapest - Étlap/itallapTai He Lou (Taihe Étterem) Budapest - BelsőTai He Lou (Taihe Étterem) Budapest - BelsőTai He Lou (Taihe Étterem) Budapest - Étlap/itallapTai He Lou (Taihe Étterem) Budapest - Étlap/itallapTai He Lou (Taihe Étterem) Budapest - MosdóTai He Lou (Taihe Étterem) Budapest - Étel/italTai He Lou (Taihe Étterem) Budapest - Étel/italTai He Lou (Taihe Étterem) Budapest - BelsőTai He Lou (Taihe Étterem) Budapest - Külső kép
Még több kép (10 db) >>