Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kitűnő borbár

Takler Borbár Buda BudapestTakler Borbár Buda Budapest a térképen

Kiváló 2022. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. január 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Takler borbár a Kolosy téren nyitott ki a járvány időszakában. Amiután hallottam a startról felkerült a célpontlistám élbolyába.
Külön meglepetés volt, hogy az ajtóban a legendás Maligán étteremben megismert többszörös sommelier bajnok Köles András fogadott, aki hasonlóan felkészült társával működtetni a helyet. Lementünk az alagsorba, ahol kényelmes, otthonos, meghitt elegancia uralkodik, jó lehet itt elüldögélni egy pohár bor mellett baráti társaságban. Végül fent ültünk le, a bent a nyitott ablak mellett, bár a terasz is hívogató volt.
A Takler borokon kívül tartanak remek kézműves söröket az egyik legjobb magyar főzdétől, a Monyótól, a saját pálinkáik mellett a Harci Brill főzde párlatait, valamint néhány értő kézzel összeválogatott import töményitalt. Van néhány izgalmas koktéljuk is, a Takler Aperolon csavartak egyet, az Aperolon valamint a saját gyöngyöző mellett kerül bele Artisan Pink Grapefruit tonic és kakukkfű is.
Mi a fehér- és rosé-borok világában kalandoztunk, a habzó királyleánykát, Sauvignon blanc-t és a Syrah-ból készült rosé kóstoltuk, ami mellé egy újszilvási felvágottakból összeállított tálat kértünk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (15)
Takler Borbár Buda Budapest - EgyébTakler Borbár Buda Budapest - EgyébTakler Borbár Buda Budapest - EgyébTakler Borbár Buda Budapest - EgyébTakler Borbár Buda Budapest - EgyébTakler Borbár Buda Budapest - EgyébTakler Borbár Buda Budapest - EgyébTakler Borbár Buda Budapest - EgyébTakler Borbár Buda Budapest - EgyébTakler Borbár Buda Budapest - EgyébTakler Borbár Buda Budapest - EgyébTakler Borbár Buda Budapest - EgyébTakler Borbár Buda Budapest - EgyébTakler Borbár Buda Budapest - EgyébTakler Borbár Buda Budapest - Egyéb

Takler Borbár Buda további értékelései

2022.05.11barátokkal
Kiváló
Egy igen emlékezetes esténk volt itt a Takler Borbárban, ahová teljesen véletlenül jöttünk, a megnyitást követő napokban. Mint kiderült, gasztro-túra társamat több éves ismeretség fűzte az itt dolgozó vezető sommelierhez, aki értő gondossággal, professzionalitással vezetett bennünket körbe az...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.03.27-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
84.304 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness teljes ellátással
Négycsillagos wellness teljes ellátással
2024.06.02-ig
CE Plaza Hotel Siófok
74.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval