Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiemelkedő tapas-bár

Tapassio BudapestTapassio Budapest a térképen

Kiváló 2020. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Tapassioba a tavaly decemberi nyitás óta tervezek elmenni, idén augusztusban végre sikerült.

Olyan a hely, mint egy hangulatos kis tapas-bár, csak kicsivel igényesebb és jobb.

Alessandro Smanio séf olasz lélekkel vezeti csapatát, mint a honlapról megtudható hisz abban "hogy a legízletesebb fogások titka egyszerűen csak a magas minőségű alapanyagok vegyítése szenvedéllyel és kreativitással." Rokonszenves hozzáállás.

Nagyon tetszett, hogy amikor mondtuk a pincérünknek, hogy keveset szándékozunk enni, hogy még jusson aznap kapacitás más helyekre is, mert gasztro-turnén vagyunk, akkor nem a legdrágább ételeket javasolta, mint tették volna több helyen, hanem tényleg olyat, ami izgalmas és nem nagy adag. Meg is rendeltem a kagylót, amit ajánlott, majd némi hezitálás után a sült tintahalat is, társam tonhal cevichet kért. Kaptunk a várakozás idejére egy kis mártogatót. Kértem chilit, érkezett is friss chili olívaolajban. Az olívaolaj, amit kérésre az asztalhoz hoznak a világ egyik legjobbja, vásároltam valamikor ilyet az Igazi Olíva nevű pomázi boltban, 90 pont feletti tétel a százas pontrendszerben. Ételeink kifogástalanok voltak, hozták azt, amit ígértek, a ceviche volt a legizgalmasabb. Jómagam cavat ittam (hagyományos eljárással készült spanyol pezsgő) társam limonádékat.
Zárásként a ház ajándékaképpen remek pisztáciafagylaltot ettünk.

Kiváló élmény volt ez, egyértelmű 5 pont.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (15)
Tapassio Budapest - Étlap/itallapTapassio Budapest - Étlap/itallapTapassio Budapest - Étlap/itallapTapassio Budapest - Étlap/itallapTapassio Budapest - Étlap/itallapTapassio Budapest - Étlap/itallapTapassio Budapest - Étlap/itallapTapassio Budapest - BelsőTapassio Budapest - Étel/italTapassio Budapest - Étel/italTapassio Budapest - Étel/italTapassio Budapest - Étel/italTapassio Budapest - Étel/italTapassio Budapest - Étel/italTapassio Budapest - Külső kép

Tapassio további értékelései

2022.02.02barátokkal
Kiváló
Hangulatos, autentikus spanyol tapas bár a belváros szívében, a Bazilika közelében. Elég tágas a beltér, elég sok asztallal, de tekintettel arra, hogy népszerű vacsorázó hely, érdemes asztalt foglalni. Legalábbis amikor ott jártunk, gyakorlatilag telt ház volt. A Dining Guide étteremhét 12...
2021.11.16barátokkal
Sok kicsi sokra megy......finomabbnál finomabb falatokkal, minden helyi készítésü. Mediterrán hangulat, kedves kiszolgálás, semmi rohanás, lehet beszélgetni és falatozni, élvezni a válogatott finomságokat. Tágas terek, eklektikus berendezés.
Népszerű szállások a környéken
Thermál Hotel és Kemping Komárom - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2025.04.30-ig
Thermál Hotel és Kemping Komárom
53.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Art Hotel Zalakaros - Wellness a Családnak
Wellness a Családnak
2025.04.01-ig
Art Hotel Zalakaros
46.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
96.224 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval