2025. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2026. január 1.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Kolosy tér környékén sétáltam, nézegettem, hogy megint vannak itt új, izgalmas és meglátogatásra érdemes vendéglátó helyek, a Bonita Bisztró, a Glass House Központon belül több hely is, a Fuji japán étterem lejebb költözött a hegyről... s itt bújik meg egy korábbi színvonalas kávézó helyén a Tartufo, amely izgalmas olasz ételeket kínál, túlmutatva a pizza-pasta-tiramisu háromszögön. A hely neve Tartufo, azaz szarvasgomba, hiszen vannak szarvasgombás ételek is. Nincs túl sok asztal, a beltér trattoria jellegű, plusz van egy rendkívül hangulatos veranda, én ezt választottam. A meleg idő ellenére ott jól járt a levegő. A készséges pincér javaslatát elfogadva Pollo Gratin Con Saltimbocca (3890 Ft) fogást választottam. Ez egy közkedvelt tradicionális serpenyős olasz egytálétel, amely a klasszikus saltimbocca (csirke, prosciutto sonka, friss zsálya) gratinírozott változata. Fehérboros-tejszínes mártással, omlós lett a csirkehús, serpenyős burgonyával egybesütve, kiváló a fűszerezés, az adag is megfelelő, kiadós. Hozzá házi málnaszörpöt ittam (990 Ft/5 dl). A kötelező szervizdíj +12%.
Hétköznap kínálnak 2 és 3 fogásos business lunch menüt, de én nem ebédidőben jártam náluk.
Egész nap kínálnak reggeli menüt is, ha valaki csak ilyen egyszerűbb, könnyedebb kajára vágyna. Finom a hagyományos olasz pörkölésű kávéjuk, természetesen szigorúan csak eszpresszó vagy ristretto ajánlott. A mosdó nagyon kicsi.
Egyértelműen 5 pontos hely volt a számomra, nagyon tetszett, szívesen visszatérnék ide később is.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Tartufo Brunch & Bistro további értékelései
2025.11.26a párjával
![]()
A Tartufo olasz étterembe egy italra ültem be, de nagyon kíváncsi lennék a konyhájára is. Erre most nem volt idő. Egy pohár proseccot ittam, 1290 ftba került, amire rájön még 155 ft felszolgálási díj. A dizájn csodás, egy francia kávézó stílusa olaszosítva. Az étel/ital rovatban értelemszerűen...
Hotel Aurum Hajdúszoboszló
89.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval