Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ne nézz körül, a tányérodra figyelj inkább

Taste Of India BudapestTaste Of India Budapest a térképen

Átlagos 2019. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. január 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Évek óta felbukkan a városban itt-ott a Taste of India indiai gyorsétterem. Először Óbudán, a Kolosy Piac mögötti kis utcában talán 3-4 évvel ezelőtt, azután tavaly a 13. kerületben a Hollán Ernő utcában nyitottak egy egységet egy kis szuterénben, majd rátaláltam indiai étel-keresés kapcsán a világhálón erre az egységükre, ami a Boráros térnél található.
Hát, hogy is fogalmazzak? Minden szempontól autentikus. Nem csoda, hogy az elvitelt javasolták ott is, mivel a helyi körülmények finoman fogalmazva is igencsak puritánok. Semmi dekor, nagyon egyszerű házgyári 2 asztal, a pult mögött egy hatalmas ipari kifőzde, csövek, ronda festés, mintha egy lepusztult raktárépületben lennénk. Mindezek mellé legalább 25 fok van bent, a falak "izzadnak" a párától. Eközben kint tombolnak a mínuszok. Lehet, hogy nagyon fáznak a szakácsok, otthon nem időjárási viszonyokhoz szoktak.
11-14 óra között lehet kedvezményes ebédmenüt kérni, azonban 14.10-perckor még simán adtak nekem menüt, mondván, ó még csak 5 perc telt el, belefér. Szóval a mentalitás rugalmas. A teljes személyzet indiai.
A napi ebéd tartalmaz basmati rizst, két curry-t csirkés vagy vegetáriánus verzióban, mindez 1000 Ft-ért. A kenyérért pluszban kell fizetni (tawa roti 2 db 350 Ft, papadum 150 Ft.) Szűk a kínálat, csak 5 féle étel közül lehet választani.
Persze az étlapon van más is, az általában szokásos indiai ételek teljes tárháza.
Az étel egyszerű, autentikus, jó volt, de semmi extra. A lencse dahl kifejezetten erős. A csirke curry nem különösképpen izgalmas. A rizs jó minőségű. Rendes porcelán tányér és evőeszköz van, nem műanyag, de a tisztasága mindennek kétes.
A személyzet nagyon kedves, mosolygós.
Egy próbának nem volt rossz, de közel ennyiért kaphatunk legalább ilyen jó indiai ételt másutt is a városban, kulturáltabb körülmények között.
Egy dobozos Pepsi 300 Ft.
Természetesen elvitelre lehet kérni az ételt, a többség ezt is teszi.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (9)
Taste Of India Budapest - Külső képTaste Of India Budapest - Étel/italTaste Of India Budapest - BelsőTaste Of India Budapest - BelsőTaste Of India Budapest - Étel/italTaste Of India Budapest - BelsőTaste Of India Budapest - BelsőTaste Of India Budapest - BelsőTaste Of India Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2024.10.23-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval