Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pazar borbár, kiváló hangulat, kifogástalan kiszolgálás, csodás borok és pálinkák

Tasting Table BudapestTasting Table Budapest a térképen

Kiváló 2016. februárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. február 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Tasting Table-t tán egy hónapja iktattam a célpontlistámba, ma végre sikerült ide is eljutni. Valójában a Kissbendét céloztam be egy baráti beszélgetés helyszínéül, de az, mint kiderült csak 18 órakor nyit, mi viszont 17 órakor terveztünk találkozni, úgyhogy tovább kellett pörgetni a file-okat. Beszélgetéshez ideális, boros, falatozós, hangulatos környezetet biztosító egységet szerettem volna. Sikerült megtalálni.
Boltíves pincehelység, kellemes háttérzene, megfelelően alacsony hangerővel, nyers téglafalak, csipetnyi ipari dizájn, hangulatos faasztalok, kiemelkedő, különleges borok dekorációs elemként használva. Ez így együtt a „Tasting table”, ami egyébként elsősorban külföldi turistákra alapoz.
Ez meg is látszik az árakon, 3x1 dl bor 3500-4000 ft, ami elég sok.
A másik oldalról viszont 25% felár mellett lehet a borokat leemelni a polcról és meginni helyben, ami akkor is barátságos díjszabást jelent, ha a polci árak magasabbak az átlagos szaküzleti áraknál. A Horizont sörök is 800 forintba kerülnek, ami, ha nem is kifejezetten olcsó, de azért barátinak mondható. Annál is inkább, hogy kiemelkedő minőségű sörökről van szó.
Kínálnak hideg tálakat is, mi egy felvágottas és sajtos vegyes tálat kértünk, ez 4000 forint volt. Hozzá egy Maurer Oszkár-féle Zöldfülűt ittunk (2700 ft, amire jön a 25 % helyben fogyasztási felár, ami teljesen rendben van ezért a régi magyar fajtákból összeállított szerémségi borritkaságért.)
A vegyes tál kiváló volt (egyedül az egyik szalámi „tapadt” kissé, de ízre az is jó volt), a sajtok csodálatosak voltak, négyféle magyar kézműves sajtot kaptunk, brie-t, kéksajtot füstölt sajtot és érlelt, parmezán típusút. Kaptuk még kézműves chiliszószt és paprikaolajat, továbbá mákolajat és tökmagolajat is.
A kiszolgálás egyszerűen kifogástalan, felszolgálónk sommelier végzettségű, ért ahhoz, ami csinál, udvarias, kedves, kommunikatív, már csak azért is öröm lesz ide alkalom adtán visszatérni, hogy ismét szót válthassunk vele.
Masszív öt pont volt összességében a Tasting Table, a legmegérdemeltebbek egyike.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (16)
Tasting Table Budapest - Étlap/itallapTasting Table Budapest - BelsőTasting Table Budapest - Étel/italTasting Table Budapest - Étel/italTasting Table Budapest - Étel/italTasting Table Budapest - Étel/italTasting Table Budapest - Étel/italTasting Table Budapest - Étel/italTasting Table Budapest - Étel/italTasting Table Budapest - Étel/italTasting Table Budapest - Étel/italTasting Table Budapest - Étel/italTasting Table Budapest - Étel/italTasting Table Budapest - Külső képTasting Table Budapest - Külső képTasting Table Budapest - Egyéb

Tasting Table további értékelései

2016.02.14kollégákkal
Kiváló
2014 év végén nyílt borkóstolópince és borszaküzlet a Bródy Sándor utcában, az 1871-ben épült Keglevich Palota pincehelyiségben. A belső tér a boltíves hosszú pincében meglehetősen tágas, 2 hosszú asztalnál lehet ülni, melyekre a szóda régi szifonokban van bekészítve. A falak itt a belvárosban a...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Belenus Zalakaros - Belenusi pihenés all inclusive ellátással
Belenusi pihenés all inclusive ellátással
2025.03.02-ig
Hotel Belenus Zalakaros
115.960 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Világos Hotel Balatonvilágos - Nyári csobbanás Balatonvilágoson
Nyári csobbanás Balatonvilágoson
05.31-09.07.
Világos Hotel Balatonvilágos
54.384 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval