Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az elmúlt évek leggyengébb pizzája

Tasty Pizzéria & Étterem BudapestTasty Pizzéria & Étterem Budapest a térképen

Gyenge 2023. júniusban járt ittÉrtékelt: 2023. október 28.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Egyszerű, családias, fiatalos pizzéria a XI. kerületben, a Bartók Béla út külső részén, túl a Feneketlen-tó, Kosztolányi Dezső tér térségén. A szűkös benti részben 4 asztal volt szorongósan elhelyezve, az asztaltársaságok összeértek, nem volt kényelmes a közeg. Ráadásul légkondicionálás hiányában még este is borzasztó meleg, levegőtlen volt a hely. A járdára telepített teraszon további néhány asztal található, de ezek mind foglaltak voltak.
Nápolyi stílusú kerek pizzákat sütnek. A pizzán kívül burgerek, saláták és desszertek közül tiramisu, illetve panna cotta szerepel még az étlapon.
Az étlapon Gourmet-nak titulált pizzákat én egyáltalán nem találtam annak. Nem minőségi alapanyagokkal dolgoznak, összességében nagyon amatőrnek, szervezetlennek tűnt a konyha és a kiszolgálás is. Borzasztóan sokat kellett várakozni ételre és italra is. Árban a legolcsóbb pizza 3490 Ft-ba került, de akadtak 4000 Ft feletti árazásúak is. Nem volt lehetőség módosítani az étlapon található pizzákon. Az én választásom a Venezia Pizza volt (3490 Ft), tejfölös alapon paprikás szalámi, kukorica, lilahagyma, sonka. Bár szemre meg volt sütve a pizza, de a tészta mégis nyersnek tűnt bizonyos részeken, a hagyma szintén nyers maradt, mintha azt csak utólag szórták volna rá. Talán a kemence sütő hőmérséklete nem volt a megfelelő (nem elég magas), nem tudhatom, minden esetre ilyen gyengeteg pizzát régen ettem, pedig én még a bolti mirelitet is simán, zokszó nélkül meg szoktam enni, hacsak nem nyers vagy fagyott vagy szénné égetett.
A pohár almafröccs 690 Ft volt, ez egyáltalán nem volt hideg és nem tudtak jégkockát adni.
Sajnálom, nekem ez a hely és a pizzájuk egyáltalán nem jött be.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (13)
Tasty Pizzéria & Étterem Budapest - MosdóTasty Pizzéria & Étterem Budapest - MosdóTasty Pizzéria & Étterem Budapest - BelsőTasty Pizzéria & Étterem Budapest - BelsőTasty Pizzéria & Étterem Budapest - Étel/italTasty Pizzéria & Étterem Budapest - Étel/italTasty Pizzéria & Étterem Budapest - BelsőTasty Pizzéria & Étterem Budapest - BelsőTasty Pizzéria & Étterem Budapest - BelsőTasty Pizzéria & Étterem Budapest - BelsőTasty Pizzéria & Étterem Budapest - Étlap/itallapTasty Pizzéria & Étterem Budapest - Étlap/itallapTasty Pizzéria & Étterem Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
69.920 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Belenus Zalakaros - Belenusi pihenés félpanzióval
Belenusi pihenés félpanzióval
2025.03.02-ig
Hotel Belenus Zalakaros
52.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval