Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Újhullám, kávé, Ferencváros

Tényleg Espresso Bar BudapestTényleg Espresso Bar Budapest a térképen

Kiváló 2016. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. december 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy blogban olvastam Ferencváros figyelemre méltó vendéglátó helyeiről, ahol a Tényleg Kávézót méltatták, így egyik reggel magam is felkerestem. A Lónyai utca déli részén egy viszonylag kis alapterületű újhullámos kávézóról van szó, a portál eléggé nehezen észrevehető a halványzöld épületben.
A bio-tejet a máriahalmi Hétforrás Birtokról szállítják. 3 típusú kávé közül lehet választani: a klasszikus ízeket kedvelőknek olasz blendet, a specialty kávé híveinek etióp világos pörkölésű kávé, és van még filteres kávé is. Természetesen a cascara sem hiányzik a kínálatból, ez utóbbit Costa Rica-i babkávéból készítik.
Aki enni szeretne, szendvicsek, croissant és némi kézműves sütike (mogyorós csokitorta narancsgerezdekkel) közül választhat, bár ottjártamkor az ételkínálat meglehetősen gyenge volt, mármint mennyiségileg, így az 5 ponttal a kávékat jutalmaztam. Egy eszpresszó 430 Ft, a cappuccino 560 Ft-ba kerül. A tejhabba szép virágmintákat rajzolt a barista hölgy.
A berendezés egyszerű, de fiatalos, nekem nagyon IKEÁ-s a hangulat, hideg türkiz alapszín, némi sárgával, kékkel és geometrikus mintákkal.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (9)
Tényleg Espresso Bar Budapest - Külső képTényleg Espresso Bar Budapest - BelsőTényleg Espresso Bar Budapest - BelsőTényleg Espresso Bar Budapest - BelsőTényleg Espresso Bar Budapest - Étlap/itallapTényleg Espresso Bar Budapest - Étel/italTényleg Espresso Bar Budapest - Étel/italTényleg Espresso Bar Budapest - BelsőTényleg Espresso Bar Budapest - Belső

Tényleg Espresso Bar további értékelései

2021.03.17családjával
Kiváló
Az egyik legjobb kávét ittam a Tényleg-ben Budapesten. Aranyos és profi kiszolgálás, és az a sütemény mellé végtelenül jó volt. Aranyos, cuki hely! Sokszor elmentem már mellette, de most betértem. Barátságos környezet, hangulatos zene és berendezés, kedves kiszolgálás. Cortadot ittam, elviteles...
Népszerű szállások a környéken
Thermal Panzió Igal - Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Thermal Panzió Igal
149.900 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
141.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
92.480 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval