Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Billegő mexikói

Tereza BudapestTereza Budapest a térképen

Átlagos 2019. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. október 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagy kerthelyiséges mexikói étterem a Nagymező utcában. Augusztus lévén az összes vendég a kerti asztaloknál foglalt helyet, bár az éttermi beltér is tágas, sok asztal van, de ilyen kellemes időben mindenki a szabadba vágyik. A színes, életteli díszítések - falfestések, egyéb dekorációk - a latin-amerikai világot idézik, kicsit felvillantva a misztikus voodoo képeket is. A benti részben van a gyerekeknek játszósarok, mert hétvégén családi brunch-ot is szoktak tartani.
Az étlap színes, látványos ételfotókkal illusztrált. Fajitas 3000 Ft-tól, desszertek 1200 Ft körül.
Mivel elsősorban nem enni, hanem beszélgetni, lazulni jöttünk, én csak egy desszertet és egy üdítőt kértem. Jarritos ananas szénsavas ital (890 Ft), Coconut desszert - csoki félgömbbe töltött kókuszkrém, mangó, maracuja kaviár, mandula morzsa.
A személyzet nagyon amatőr, a bejáratnál 2 nyári munkás diáklány a beengedő, fogalmuk sincs, hogy mit kell csinálni és hogyan illik a vendégekkel bánni. A pincérek a nagy térben jönnek-mennek, de a vendégkört nem látják át, nem figyelmesek, kicsit szétesett az egész, vadászni kell őket, ha szeretne az ember valamit.
A desszert is vegyes élményeket nyújt. A csokigömb túl vastag, kezelhetetlen, nem lehet eltörni, elvágni, a mellé adott kanál sem jó semmire. Jól néz ki, de voltaképpen jellegtelen az egész.
Az asztal billeg, nincs kiegyensúlyozva.
A helyben sok adottság van, ami nincs egyelőre ügyesen kiaknázva.
Az italok túlárazottak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (27)
Tereza Budapest - BelsőTereza Budapest - EgyébTereza Budapest - Étlap/itallapTereza Budapest - Étlap/itallapTereza Budapest - Külső képTereza Budapest - BelsőTereza Budapest - BelsőTereza Budapest - BelsőTereza Budapest - BelsőTereza Budapest - BelsőTereza Budapest - MosdóTereza Budapest - MosdóTereza Budapest - MosdóTereza Budapest - BelsőTereza Budapest - BelsőTereza Budapest - BelsőTereza Budapest - BelsőTereza Budapest - BelsőTereza Budapest - BelsőTereza Budapest - BelsőTereza Budapest - Étel/italTereza Budapest - Étel/italTereza Budapest - Étel/italTereza Budapest - Étel/italTereza Budapest - Külső képTereza Budapest - Külső képTereza Budapest - Belső

Tereza további értékelései

2024.05.03barátokkal
A Tereza mexikói étterem rég a listámon van, tegnap sikerült ide is eljutni. A beltér hangulatos, a kerthelység szintén. Utóbbiban látványkonyhát rendeztek be. A rántott avokádó érdekes ötlet, jól készítették el, bár némi sót még igényelt. A ceviche nyers halból vagy rákból készül, itt főtt...
2023.09.03a párjával
A Csányiban volt ma utcafesztivál, ok, hol együnk a környéken, nézzük, itt van pár lépésre a Tereza. Utca felé recepciós kislány, érdeklődik, étlapot ad, helyrevezet. Néztem ezt a helyrevezetést másoknál, olyan fellebbezhetetlen tevékenység, nem kérdezik, hogy itt jó lesz-e, ez az asztalod és...
2021.11.07családjával
Kiváló
Nagyon kellemes hely, finom ételekkel és italokkal remek kiszolgálással. Ha jól gondolom, minket Zsani szolgált ki, aki nem tudott volna ennél többet tenni azért, hogy jól érezzük magunkat. Erre még 10est is adtam volna.
Népszerű szállások a környéken
Hotel Solar Nagyatád - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2024.10.31-ig
Hotel Solar Nagyatád
29.800 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Sungarden Hotel Siófok - Aranyifjaké a SunGarden
Aranyifjaké a SunGarden
2024.10.18-ig
Sungarden Hotel Siófok
82.440 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Belenus Zalakaros - Belenusi pihenés félpanzióval
Belenusi pihenés félpanzióval
2025.03.02-ig
Hotel Belenus Zalakaros
52.400 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval