Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A régi focilegendák és a retrótárgyak kedvelőinek kötelező

Terv Presszó BudapestTerv Presszó Budapest a térképen

Gyenge 2015. decemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. december 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Nádor utca egyik emblematikus retró helye, ami olyannyira retró, hogy ezt még a nevében is büszkén viseli. A tulajdonosi helyzetről nem sokat tudok, de pár hónapja folyamatosan láttam a kiírást, hogy a bérleti jog átadó, hogy azóta mi történt velük, nem tudom, minden esetre úgy tűnik, nem zártak be, és most már a kiírás is eltűnt.
A fekete táblával 2 oldalon krétával kiírt hosszú lista alapján egész jó választékra számítottam, azonban betérve azzal kellett szembesülni, hogy szinte alig van bármi. Mindez a reggeli órákban, a 9 órás nyitást követően nem sokkal. A többféle forró csokiból a valóságban egy sem volt. A számtalan szendvicsből, péksütiből, reggeli ételekből szintén semmi, a kissé kínos helyzetet végül a pultban lapuló 3 db melegszendvics mentette meg, bár az nem derült ki, hogy ezek milyen fajtájúak (bár a kiírásban melegszendvicsből is 3 féle szerepelt). A melegszendvicsek mellé kértünk még kávét.
Amint a csészék feliratából kiderült, Cafe Diemme kávét főznek, ami itt elég gyengén sikerült, valószínűleg nem magával az alapanyaggal lehetett a probléma (ha valóban abból készült), hanem sokkal inkább az elkészítés módjával, az adagolással, esetleg a kávégéppel (?).
Míg vártunk, az asztalokon kihelyezett étlapot forgattuk, amelynek lefóliázott lapjai az idők sodrásában kissé megnyúltak, begyűrődtek, összetapadtak, bár színes képek is voltak benne, de inkább olvasnivalónak lehetett érdekes, mert a valós kínálatban az ételek többsége nem volt megtalálható. Persze lehet, hogy az alkoholos italok terén megfelelő lett volna a felhozatal, de ezt nem állt módunkban munka előtt letesztelni.
A hely össz értékelésére mégis azért adok 3 szívecskét , mert a belső tér kialakítása szerintem nagyon érdekes, jól eltalált. Az egyik falon a legendás aranycsapathoz kapcsolódó régi újságcikkek, a focisták fotói, régi jelvények és kitüntetések láthatóak, míg a másik nagy falon számtalan retró relikvia, az 50-es -60-as éveket idéző reklámfeliratok, szódásszifonok, fényképek, fényképezőgépek, hangszerek sorakoznak tömény, de mégis izgalmas összevisszaságban. Akinek bejön ez a világ, mindenképpen javaslom egyszer megnézni, de éhesen nem érdemes ide betérni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (25)
Terv Presszó Budapest - BelsőTerv Presszó Budapest - BelsőTerv Presszó Budapest - BelsőTerv Presszó Budapest - BelsőTerv Presszó Budapest - BelsőTerv Presszó Budapest - BelsőTerv Presszó Budapest - BelsőTerv Presszó Budapest - Étel/italTerv Presszó Budapest - BelsőTerv Presszó Budapest - BelsőTerv Presszó Budapest - BelsőTerv Presszó Budapest - BelsőTerv Presszó Budapest - BelsőTerv Presszó Budapest - BelsőTerv Presszó Budapest - BelsőTerv Presszó Budapest - BelsőTerv Presszó Budapest - BelsőTerv Presszó Budapest - BelsőTerv Presszó Budapest - Étel/italTerv Presszó Budapest - Étlap/itallapTerv Presszó Budapest - Étlap/itallapTerv Presszó Budapest - Étel/italTerv Presszó Budapest - Étel/italTerv Presszó Budapest - MosdóTerv Presszó Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
BL Garden Panzió Balatonlelle - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2024.12.21-ig
BL Garden Panzió Balatonlelle
24.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval