Tét Vietnamese Restaurant Budapest

26 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
3Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Thermal Hotel Balance Lenti - Senior hétköznapok fürdőbelépővel
Thermal Hotel Balance Lenti
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Kedvezményes téli wellness
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi

Tét Vietnamese Restaurant Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1020 városban járt márFelfedező - 3171 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 64182 feltöltött kép
2025. október 9.egyedül járt itt
Kiszúrtam a térképen, hogy van itt a belváros közepén egy vietnami étterem, amit nem láttam még? vagy nem vettem észre? Na, mindegy, járjunk utána. A Petőfi szoborhoz kell járulni a Duna partján, aztán ott van mellette. Nos, azért nem hallottam róla sokat, mert még csak egy fél éve vannak nyitva, én meg nem vagyok közlekedési rendőr, hogy a város minden utcájában mindig posztoljak.
Tét Vietnamese Restaurant Budapest - Étel/italTét Vietnamese Restaurant Budapest - Étlap/itallapTét Vietnamese Restaurant Budapest - Étlap/itallapTét Vietnamese Restaurant Budapest - Étlap/itallapTét Vietnamese Restaurant Budapest - Étlap/itallapTét Vietnamese Restaurant Budapest - Étlap/itallapTét Vietnamese Restaurant Budapest - Étlap/itallapTét Vietnamese Restaurant Budapest - BelsőTét Vietnamese Restaurant Budapest - BelsőTét Vietnamese Restaurant Budapest - BelsőTét Vietnamese Restaurant Budapest - BelsőTét Vietnamese Restaurant Budapest - BelsőTét Vietnamese Restaurant Budapest - Étlap/itallapTét Vietnamese Restaurant Budapest - Étel/italTét Vietnamese Restaurant Budapest - EgyébTét Vietnamese Restaurant Budapest - EgyébTét Vietnamese Restaurant Budapest - BelsőTét Vietnamese Restaurant Budapest - BelsőTét Vietnamese Restaurant Budapest - BelsőTét Vietnamese Restaurant Budapest - BelsőTét Vietnamese Restaurant Budapest - EgyébTét Vietnamese Restaurant Budapest - BelsőTét Vietnamese Restaurant Budapest - EgyébTét Vietnamese Restaurant Budapest - BelsőTét Vietnamese Restaurant Budapest - BelsőTét Vietnamese Restaurant Budapest - Külső kép
Még több kép (23 db) >>