Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mesél az erdő

Textura Étterem BudapestTextura Étterem Budapest a térképen

Kiváló 2019. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. október 19.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Borkonyha sikerei után nagy örömmel vettük, hogy a csapat egy újabb, még kísérletezőbb szellemű éttermet nyit a közelben. Röviden összefoglalva, minden nagyon tetszett, semmi hibája nincs a helynek, csak pozitívumokat említhetek, és felsőfokon tudok nyilatkozni róla.
A beltér is különleges, egy képzeletbeli világfa található az étterem közepén. Az egyik falon padlótól a plafonig palackozott borok.
Az ételek csoda kompozíciók. Ízek-alapanyagok tökéletes harmóniája, számtalan kreatív ötlet, vizuális szempontból pedig kis műalkotások születnek a tányérokon. Itt tényleg nincs abban semmi meglepő, ha csattognak a fényképezőgépek, ami itt készül, azt tényleg érdemes megörökíteni az utókornak. Az árak a kapott minőséghez viszonyítva teljesen korrektek. Levesek és desszertek 2000 Ft környékén, illetve kicsivel alatta, előételek, saláták 3000 Ft-tól körül, főételek 4-6000 Ft körül. A táblán a napi ajánlat szerepel, érdemes ebből is csemegézni.
Az én választásom: bazsalikomos karfiolleves, báránybríz és véreshurka, Fekete-erdő desszert. A véreshurka egy gömbbe volt belerejtve, belesütve. A desszert egy mesebeli erdőt formázott, 10 különféle textúrát számoltam benne össze (föld, gomba, fű, avar, levelek, faág).
Étvágygerjesztőként érkezett 2 féle házi kenyér vajjal.
A végén még érkezett 2 búcsúfalatka desszert: citromos macaron és egy szezámos sütike.
12% kötelező szervizdíj van, de itt a pincérek folyamatos figyelmessége, vendég-központúsága nem is kérdéses.
Egy 0,5 l-es Szigetközi ásványvíz 880 Ft, az italárak eléggé magasak.
Nagyon szívesen visszatérnék ide, szerintem biztosan fogok is, nagyon kíváncsi vagyok a többi ételükre is.
Gratulálok és sok sikert kívánok nekik!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (29)
Textura Étterem Budapest - Étel/italTextura Étterem Budapest - BelsőTextura Étterem Budapest - Étlap/itallapTextura Étterem Budapest - Étlap/itallapTextura Étterem Budapest - Étlap/itallapTextura Étterem Budapest - BelsőTextura Étterem Budapest - BelsőTextura Étterem Budapest - Étel/italTextura Étterem Budapest - Étel/italTextura Étterem Budapest - BelsőTextura Étterem Budapest - Étel/italTextura Étterem Budapest - Étel/italTextura Étterem Budapest - Étel/italTextura Étterem Budapest - Étel/italTextura Étterem Budapest - Étel/italTextura Étterem Budapest - Étel/italTextura Étterem Budapest - Étel/italTextura Étterem Budapest - Étel/italTextura Étterem Budapest - BelsőTextura Étterem Budapest - MosdóTextura Étterem Budapest - MosdóTextura Étterem Budapest - MosdóTextura Étterem Budapest - Étel/italTextura Étterem Budapest - BelsőTextura Étterem Budapest - Külső képTextura Étterem Budapest - Étel/italTextura Étterem Budapest - Külső képTextura Étterem Budapest - Étlap/itallapTextura Étterem Budapest - Étlap/itallap

Textura Étterem további értékelései

2019.02.26családjával
Kiváló
Bevallom, mindeddig nem értettem azt a baráti házaspárt, aki Budapesten újra és újra a Borkonyhába megy vacsorázni, miközben a székesfővárosban megannyi pazar vendéglő működik, s ugyebár „varietas delectat”. Mindeddig, mondom, mert a Borkonyha testvéréttermében, a Textúrában tett...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Napi árak
2024.12.30-ig
Hotel Wellamarin Zamárdi
56.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Holiday Resorts Balatonszárszó - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
05.15-10.14.
Holiday Resorts Balatonszárszó
101.180 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
04.26-09.29.
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel