Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A dundi angyal

The Fat Fairy BudapestThe Fat Fairy Budapest a térképen

Kiváló 2016. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. november 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Király utcában működő vintage stílusú kávézó a Hotel Carat mellett működik, évekkel ezelőtt még a szálloda reggeliző helyeként használták, most viszont már független a 2 egymástól, bár hátulról most is van átjárás a szálloda recepciója felé.
Az ajtón belépve bal oldalon a pultot találjuk, vele szemben a fel mentén bárszékes, pultos ülőhelyek a pár percre beugró vendégek számára. A belső rész nagyon barátságos, almazöld-törtfehér-szürke az uralkodó színvilág, a berendezés nagyon kellemes, stílusos.
A kávét a vendégek egyedi igénye szerint is szívesen elkészítik, a kiszolgálás mosolygós, kedves. A kasszikus vajas croissant (300 Ft) csokis párna (350 Ft) kapható a péksütemények közül, de a süteményes pult sokkal ígéretesebbnek tűnik. Többek között olyan különlegességek, mint a passiógyümölcsös-mogyorós torta, macaron sajttorta, de sós karamellás és citromos tarte is szerepel a kínálatban (süti/torta szelet árak: 690/790 Ft). Árakban a környéknek megfelelő (espresso 360 Ft, cappucino 490 Ft).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (18)
The Fat Fairy Budapest - Külső képThe Fat Fairy Budapest - Étel/italThe Fat Fairy Budapest - Étel/italThe Fat Fairy Budapest - Étel/italThe Fat Fairy Budapest - BelsőThe Fat Fairy Budapest - BelsőThe Fat Fairy Budapest - BelsőThe Fat Fairy Budapest - BelsőThe Fat Fairy Budapest - Étel/italThe Fat Fairy Budapest - Étlap/itallapThe Fat Fairy Budapest - Étlap/itallapThe Fat Fairy Budapest - Étel/italThe Fat Fairy Budapest - Külső képThe Fat Fairy Budapest - Külső képThe Fat Fairy Budapest - Étlap/itallapThe Fat Fairy Budapest - BelsőThe Fat Fairy Budapest - EgyébThe Fat Fairy Budapest - Belső

The Fat Fairy további értékelései

2020.06.09egyedül
Kiváló
A The Fat Fairy a Király utcában egy új hullámos, jól kitalált cukrászda. A sütik nem katartikusak, nem érik el a csúcsszínvonalat, nem írok neveket, mert úgyis törlik, remélem, mindenki tudja, melyek a legjobb cukrászdák Magyarországon. A tisztes második vonalhoz tartozik ez az egység, amit 4,5...
Népszerű szállások a környéken
Sokoró Fogadó Sokorópátka - Vidéki kikapcsolódás Sokorópátkán
Vidéki kikapcsolódás Sokorópátkán
2024.12.31-ig
Sokoró Fogadó Sokorópátka
73.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Nyári sláger
Nyári sláger
06.28-08.30.
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
91.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval