Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szürke falon túl csupa élet

The Hatchery - A Keltető BudapestThe Hatchery - A Keltető Budapest a térképen

Kiváló 2019. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Keltető névre keresztelt - reggeliző és kávézó a Mikszáth tér közelében, a Darshan Udvar kapuja mellett található. A kis utcában több, reggeli folyékony és szilárd útbaindítót kínáló más vendéglátó egység található, ezek között a Keltető a korán kelők közé tartozik, hiszen ők már reggel 7-től nyitva tartanak, a többség később kezd. Így ide még a közszférás 8 órás munkakezdés előtt is van lehetőség betérni.
A külső megjelenés teljesen jellegtelen, szürkére festett fal, semmi felirat, talán ez még a későbbiekben alakul, mert ez így elég vérszegény, és például a külföldiek nem biztos, hogy felismerik, mi célt szolgál a hely. Éles ellentétben áll az épület többi részével, amelyek kifejezetten díszesek, színesek.
A beltér is egyszerű, laza, fiatalos, barátságos, itt a falakat színes plakátok díszítik.
A pultban nem sok, de izgalmas, részben egyedi sós és édes péksüti sorakozik, valamint frissen sütött kenyér, cipó. A klasszikus kakaós csiga mellett töltött kosárkák és batyuk.
A chorizo szalámis, lilahagymás, rukkolás, sajtos kosárka 390 Ft-ért nemcsak árban korrekt, de újszerű, ízletes, fűszeres, kiadós. Felér egy tartalmas szendviccsel. A kávé is finom, minőségi, az eszpresszó tejjel 490 Ft-ba került.
Fritz-kola és Fritz-limo palackos üdítőket, kis üveges gyümölcsleveket tartanak. Környezettudatos hely, törekednek a műanyag használat csökkentésére, de azért egy köteg fekete szívószálat láttam a pultban. Most már erre is van környezetbarát, lebomló, papír alapú szívószál, ha egyáltalán kell, én a magam részéről továbbra is jól megvagyok nélküle.
Klassz zenék szóltak, többek között a Doors egyik száma koncertfelvételről.
Tetszett a Keltető, sikeresen felkeltem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (14)
The Hatchery - A Keltető Budapest - Külső képThe Hatchery - A Keltető Budapest - Étel/italThe Hatchery - A Keltető Budapest - Étel/italThe Hatchery - A Keltető Budapest - Étel/italThe Hatchery - A Keltető Budapest - Étel/italThe Hatchery - A Keltető Budapest - Étel/italThe Hatchery - A Keltető Budapest - BelsőThe Hatchery - A Keltető Budapest - BelsőThe Hatchery - A Keltető Budapest - Étel/italThe Hatchery - A Keltető Budapest - Étel/italThe Hatchery - A Keltető Budapest - Étel/italThe Hatchery - A Keltető Budapest - BelsőThe Hatchery - A Keltető Budapest - Étel/italThe Hatchery - A Keltető Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Felejthetetlen pillanatok
Felejthetetlen pillanatok
2026.04.20-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
60.435 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Nyugdíjas pihenés
Nyugdíjas pihenés
2024.12.06-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
68.272 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Magistern Siófok - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.21-ig
Hotel Magistern Siófok
33.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel