Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Második Melbourne

This is Melbourne Too BudapestThis is Melbourne Too Budapest a térképen

2018. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. október 30.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Madách téri My Little Melbourne volt hazánk első specialty kávézója, immár több, mint 6 éve nyitottak meg. Az elmúlt években a specialty, azaz újhullámos kávézók betörtek és jelentős teret nyertek a budapesti kávézók világában. Nekem az első hely nem volt minden szempontból tökéletes élmény, nem a kávé, hanem az egyéb körítés (személyzet, hangulat, vendégkör) miatt. Megmondom őszintén, én egy hipszter, kicsit sznob, magától elszállt helynek találtam, amikor ott jártam, nem egy alkalommal.
A 2. egység a 3. kerületben, annak teljesen megújult körzetében, az egykori Gázgyár területén kapott helyet, ahol a Graphisoft és az IBS található igencsak impozáns környezetben. Egy külön kis város a városban, nagyon kellemes az egész miliő. Hatalmas zöld parkos terület az épületek között. A régi gázgyári épületeket nagyon szépen újították meg.
A kávézó egy picinyke kioszk-pavilon az oldalbejáratnál. Bent csak a pultnak van hely, 2 fiatal alkalmazottal, itt kell rendelni és fizetni. Az asztalok a szabadban - a teraszon - kaptak helyet, bár a tető fedett, de minden oldal nyitott, azaz a vendégek hideg időben kabátban üldögélnek itt. Az asztalokon lévő palackokból vehetünk magunknak vizet. Árban a drágábbak közé tartozik, egy eszpresszó 550 Ft, a cappuccino 700 Ft, természetesen világos pörkölésű, itt nincs is másfajta.
A törzsgárdát az itt dolgozók és tanulók adják, külföldiek is vannak népes számban.
A péksütik 390 Ft-ba kerülnek (croissant, kakaós és fahéjas csiga), tetszett, hogy árusítanak gyümölcsöt darabra (alma, banán 100 Ft/db).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (16)
This is Melbourne Too Budapest - Külső képThis is Melbourne Too Budapest - Étel/italThis is Melbourne Too Budapest - BelsőThis is Melbourne Too Budapest - BelsőThis is Melbourne Too Budapest - Étel/italThis is Melbourne Too Budapest - Étel/italThis is Melbourne Too Budapest - Étlap/itallapThis is Melbourne Too Budapest - Étel/italThis is Melbourne Too Budapest - Külső képThis is Melbourne Too Budapest - Külső képThis is Melbourne Too Budapest - Külső képThis is Melbourne Too Budapest - Külső képThis is Melbourne Too Budapest - Külső képThis is Melbourne Too Budapest - Külső képThis is Melbourne Too Budapest - Külső képThis is Melbourne Too Budapest - Külső kép

This is Melbourne Too további értékelései

2017.01.14egyedül
Kiváló
A Madách téri egység, majd barista suli után a Graphisoft parkban a Záhony utcában is nyílt egy Melbourne. Októberben volt szoftveres intéznivalóm és persze meglátogattam őket. Leginkább az amerikai hálózathoz hasonlít a kinálat (szendvics, sütemény, keksz), azonban a kávéválaszték merőben más....
Népszerű szállások a környéken
Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi akció
Egy hajónyi akció
06.28-30.
Vital Hotel Nautis Gárdony
69.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Örökifjak 62+
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!