Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ezt a papagáj sem szívesen enné meg

Tian Tan Étterem BudapestTian Tan Étterem Budapest a térképen

Gyenge 2018. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. január 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Lepattant, koszoska kínai büfé a Ferenciek terénél. Egyfőnyi kínai személyzet, szűkös belső tér, meglehetősen lepusztult, nem igényesen kialakított, mondhatni ízléstelen dekoráció. Mintha a berendezés egy részét valami halász vagy kalóz büféből vették volna át, van papagáj és hajó makett is. A fal fáradt rózsaszín. A pultban előre elkészített, többségében generálszószos ételek, de ellentétben a hasonszőrű kínai gyorsétkezdékkel, itt sok fémtárolónak már csak az alján volt 1-2 adagnyi kaja. Az árképzés egyáltalán nem átlátható. Papíron olvastam 710 Ft-os akciós menüt, amit én kértem, az egy kis adag szezámos csirkegolyó volt zöldséges rizzsel 900 Ft-ért. Dobozos kólával a rizses egytálételek 1100 Ft-ba kerülnek, a kiírás szerint. Semmi érdekfeszítő ételt nem láttam, vagy olyat, ami ne lenne a többi tucat kínaiban is.
Hogy valami pozitívumot is említsek, nem műanyag, hanem porcelán tányér és fém evőeszközök vannak, de a tisztaságuk ezeknek is kétes.
A mosatlan edényeket a pult szélére, a vendégek részére is jól látható helyen gyűjtik, gondolom, ha lesz egy kis szusszanás, majd elmosogat a személyzet.
Főleg a környékbeli építkezésekről járnak ide melós emberek enni, a környéken olcsóbb helyeket nem igazán találni. Mikróval melegítés alap, kérdezés nélkül is.
Egyszeri alkalom volt, hogy ittjártam, többet nem tervezem.
Nem ajánlom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (12)
Tian Tan Étterem Budapest - Külső képTian Tan Étterem Budapest - Étel/italTian Tan Étterem Budapest - Étel/italTian Tan Étterem Budapest - Étel/italTian Tan Étterem Budapest - BelsőTian Tan Étterem Budapest - Étel/italTian Tan Étterem Budapest - BelsőTian Tan Étterem Budapest - BelsőTian Tan Étterem Budapest - BelsőTian Tan Étterem Budapest - Étlap/itallapTian Tan Étterem Budapest - Étlap/itallapTian Tan Étterem Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros - Előszezoni szuper akció
Előszezoni szuper akció
2024.06.30-ig
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros
49.990 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval