Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mentesen is igényesen

Tibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó BudapestTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest a térképen

2019. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. március 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Újonnan nyitott, igényes, esztétikus berendezésű gluténmentes pékség az Astoria és a Blaha Lujza tér között.
A bal oldalon mindenféle egészséges finomsággal megrakott pult, a jobb oldalon alapanyagok, alapélelmiszerek a mentes otthoni főzéshez. A pult mellett péksütemények, édesek és sósak külön szortírozva. Átlagnál nagyobb méretűek és egy kicsit a színűkön és az illatukon is látszódik, hogy nem sima lisztből készültek.
Árban én elég drágának találtam, az édesek - gyümölcsös töltelékkel, csokival - 450 Ft-ba kerültek jellemzően, a sósak, amelyek nem töltöttek 370 Ft körül, de amiben töltelék volt, az már 400 Ft feletti. Egy magvas gyűrűt vettem (375 Ft), amelyet csak másnap tudtam megenni, de még akkor is kifejezetten jó volt az állaga. Nem lett szivacsos és nem is száradt ki.
A friss lenmagos csavart kifli (340 Ft) szintén megjárja.
A kiszolgálás kedves. Nőnapi kedvezményt is kínáltak. Mondjuk ide szinte 100%-ban nők járnak vásárolni, ahogy elnéztem.
A szendvicsek a pultban frissen készülnek, sok zöldséggel, mutatósak, de a többség ára 1000 Ft feletti. A süteményeket nem találtam annyira különlegesnek.
Helyben az ablaknál lévő könyöklőnél lehet enni.
Van alternatív kávé is természetesen.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (23)
Tibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - EgyébTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - EgyébTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - EgyébTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - EgyébTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - EgyébTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - EgyébTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - EgyébTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - EgyébTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - EgyébTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - EgyébTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - Étel/italTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - BelsőTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - BelsőTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - BelsőTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - Étel/italTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - Külső képTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - Étel/italTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - Étel/italTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - Étel/italTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - Étel/italTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - Étel/italTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - Étel/italTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - Étel/ital

Tibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó további értékelései

2023.02.24
Kiváló
Ez a gluténmentes pékség már évekkel ezelőtt is üzemelt, de kicsit odébb, pár száz méterrel a mostani helytől, a Rákóczi úton. Talán az a hely forgalmasabbnak tűnhetett, de mivel autóval úgysem lehet ott megállni, talán ez mégsem jelentett nekik akkora előnyt. Minden esetre valamikor átköltöztek...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
04.26-09.29.
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel