Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gluténtól mentesen, mégis finoman

Tibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó BudapestTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest a térképen

Kiváló 2023. februárban járt ittÉrtékelt: 2023. február 24.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ez a gluténmentes pékség már évekkel ezelőtt is üzemelt, de kicsit odébb, pár száz méterrel a mostani helytől, a Rákóczi úton. Talán az a hely forgalmasabbnak tűnhetett, de mivel autóval úgysem lehet ott megállni, talán ez mégsem jelentett nekik akkora előnyt. Minden esetre valamikor átköltöztek ide a Dohány és a Síp utca sarkára. A hely nagyon kellemes, kifejezetten barátságos, fiatalos. A betérő vendégeket a pultban dolgozó két hölgy széles mosollyal, szívélyesen fogadta. A környékbeli dolgozó vagy lakó törzsvendégek mellett sok külföldi is betér ide.
A gluténmentes édes és sós péksütemények és kenyerek mellett jóféle kávét, szendvicset (1190 Ft) és házias sütiket (1190 Ft) is kínálnak. Érdekesség, hogy a péksütiket is lemérik és dekára adják, így teljesen korrekt az árazás. Az általam választott diós csiga ára 699 Ft/ 10 dkg, de mivel az enyém kicsit kisebb volt, így pontosan 608 Ft-ba került. A benti rész tágas, több asztalnál le lehet ülni helyben kávézni, tízóraizni.
Bár magam részéről nem vagyok gluténmentes étkezésre szorítva, de szívesen fogyasztottam a finom csigát. Kicsit más volt, mint a normál lisztből készült, de kifejezetten finom.
Jó kis hely, jó szívvel ajánlom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (23)
Tibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - EgyébTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - EgyébTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - EgyébTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - EgyébTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - EgyébTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - EgyébTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - EgyébTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - EgyébTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - EgyébTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - EgyébTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - Étel/italTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - BelsőTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - BelsőTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - BelsőTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - Étel/italTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - Külső képTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - Étel/italTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - Étel/italTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - Étel/italTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - Étel/italTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - Étel/italTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - Étel/italTibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó Budapest - Étel/ital

Tibidabo Gluténmentes Pékség és Kávézó további értékelései

2019.03.18egyedül
Újonnan nyitott, igényes, esztétikus berendezésű gluténmentes pékség az Astoria és a Blaha Lujza tér között. A bal oldalon mindenféle egészséges finomsággal megrakott pult, a jobb oldalon alapanyagok, alapélelmiszerek a mentes otthoni főzéshez. A pult mellett péksütemények, édesek és sósak...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Kedvezményes tavaszi pihenés
Kedvezményes tavaszi pihenés
2024.06.20-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
85.680 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval