Az Etele plázában tett magasszintű látogatásom alkalmával felfedeztem, hogy valami új éttermi kínálat van, azt a japánnak látszó dolgot eddig még nem láttam jönni. Pedig pont úgy néz ki, mint egy kínai vagy egy akármilyen ázsiai. Olyanok a pultiok, a tészták, a savanyúságok, mint bármelyik kínai gyorsbüfében. Csak ez japán.
A kiszolgáló lány is japánnak látszik, kitűnően beszél magyarul, talán most már valamennyire meg tudom különböztetni a kínai, japán, vietnami arcokat,. Régen ez összefolyt. Szóval, valami tésztát kértem, valami csípős csirkével, meg valami savanyúval. És volt valami másság. A csirke feldolgozásában biztos. A lány meglehetősen barátságtalan lett,. amikor lelkesen megkérdeztem, hogy lefényképezhetem-e az üzletet, de már túl vagyok rajta. Hát, nem mindenhol kedvelik ezt. Egyénként érdekes volt, szokatlan volt, jó volt az étel, fizettem érte 3580 forintot.