Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Japán próbálkozás

Ton-Ichi Ramen BudapestTon-Ichi Ramen Budapest a térképen

Átlagos 2024. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. február 25.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Kívülről nagyon jól néz ki ez a viszonylag új nyitású japán(nak látszó) bisztró, csinos dekorációval, lampionokkal, maszkokkal, vörös-fekete színvilággal, japán feliratokkal. Igaz, ez már itt a 3. vagy 4. próbálkozás, volt itt korábban kávézó, vegetáriánus superfood bisztró, de 1-2-3 évnél tovább nem tartott ki egyik sem. Az elhelyezkedése pedig kedvező a Szabadság tér déli végén, az UniCredit Bank főbejárata mellett, vele szemben az elegáns 5-csillagos Verno House Hotel és benne a Flava étterem.
Az egy lapos laminált étlapon a fogásokat kis színes fotók mutatják be. A levesek terén a névadó ramen variációi, vegán miso, tonkatsu, black garlic (fokhagymás), red spicy (csípős) meglehetős árazással 4600 Ft-ért, plusz felárért extrákkal, plusz összetevőkkel. Snacks néven találni frissensülteket, pár salátafélét (Edamame, tofu). Főételek között Curry & Don 4500-5000 Ft között. A snackek közül egy Tonkatsut választottam, ami voltaképpen egy szelet rántott sertéshús, ropogós bundában, mellé a kép szerint saláta jár (2990 Ft). Ami érkezett, kissé csalódást okozott. A saláta csak dekoráció volt, pár cafat jégsaláta magában, így voltaképpen köret nélkül érkezett a hús, amiben voltak rágós részek is. A bunda valóban ropogós volt. Loccsantottam rá egy kis szójaszószt a pultról, hátha attól feldobódik.
Az unott pincérhölgy (magyar), amikor értesült róla, hogy egyedül vagyok, a földszinti ajtó melletti kis asztalhoz ültetett. A szintén egyedül étkező idősebb zakós elegáns öltözetű vendéget is lentre ültette, valamint a külföldi srácot is, aki szintén egyedül jött ramenezni. Így a lenti 3 asztalt fel is töltöttük szépen sorban, egymás mellett ülve. Közben minden ajtónyitásra kaptunk egy kis hideget, huzatot kívülről. Mindeközben a fenti szint számos kényelmesebb asztallal kongott az ürességtől, ott csak egy asztalnál ült két lány. Nem pontosan értettem ezt az üzletpolitikát, de a lányt szemmel láthatóan nemigen érdekelték sem a vendégek, sem a munkája. Ellenkező esetben biztos elárulta volna, hogy kell plusz köretet is kérni a snack mellé. Minden esete a kötelező 10% szerviz díjat azért felszámolták, én nem nyilván kifizettem.
Sajnálom, nekem ez most nem jött be, nem érte meg az árát.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (29)
Ton-Ichi Ramen Budapest - Külső képTon-Ichi Ramen Budapest - Étlap/itallapTon-Ichi Ramen Budapest - Étlap/itallapTon-Ichi Ramen Budapest - BelsőTon-Ichi Ramen Budapest - BelsőTon-Ichi Ramen Budapest - BelsőTon-Ichi Ramen Budapest - BelsőTon-Ichi Ramen Budapest - Étel/italTon-Ichi Ramen Budapest - Étel/italTon-Ichi Ramen Budapest - EgyébTon-Ichi Ramen Budapest - Étel/italTon-Ichi Ramen Budapest - Étel/italTon-Ichi Ramen Budapest - BelsőTon-Ichi Ramen Budapest - BelsőTon-Ichi Ramen Budapest - MosdóTon-Ichi Ramen Budapest - MosdóTon-Ichi Ramen Budapest - MosdóTon-Ichi Ramen Budapest - BelsőTon-Ichi Ramen Budapest - BelsőTon-Ichi Ramen Budapest - Étel/italTon-Ichi Ramen Budapest - Külső képTon-Ichi Ramen Budapest - Étlap/itallapTon-Ichi Ramen Budapest - Külső képTon-Ichi Ramen Budapest - Külső képTon-Ichi Ramen Budapest - Külső képTon-Ichi Ramen Budapest - Étlap/itallapTon-Ichi Ramen Budapest - Külső képTon-Ichi Ramen Budapest - Külső képTon-Ichi Ramen Budapest - Étlap/itallap
Népszerű szállások a környéken
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós - Tavaszi kényeztető wellness hétvégék
Tavaszi kényeztető wellness hétvégék
2024.06.16-ig
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós
143.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval