2026. áprilisban járt ittÉrtékelt: 2026. április 15.Ajánlom a helyet másoknak is!
A kőbányai Torockó Étterem mellett egy szintén azonos tulajdonosi körhöz tartozó cukrászda is működik. Nem tudom, mióta, mert amikor az étteremben jártunk legutóbb, akkor nekem egyáltalán nem tűnt fel, hogy cukrászda is lett volna mellette. Az utcáról külön bejárat és külön tábla van a cukrászdához, de a színes esernyős kapualjba belépve, a folyosó a hátsó teraszra fut ki, ahonnan lehetett hallani az étteremből a cigányzenét. Szóval nincsenek teljesen elszeparálódva egymástól. Amikor beléptünk a cukrászdába, furcsa módon nem volt ott senki. Nemcsak vendég nem volt, de személyzet sem. Aztán pár perc múlva előkerült egy fiatal hölgy. A beltér elég egyszerű berendezésű, leginkább strandbútor jellegűnek mondanám a berendezést, elég nagy üres térrésszel, de lehet helyben is sütizni, kávézni, fagyizni. Főleg fősodratú sütemények, tortaszeletek sorakoztak a pultban. Árban elfogadható, nem elszállt. A mignonok közül elvitelre vásároltunk. Csoki, puncs, pisztácia, citrom ízekben volt, 800 Ft-os egységáron. Rákóczi túrós (900 Ft), habos mákos (900 Ft), epres kardinális (900 Ft), házi krémes (800 Ft), néhány példa a teljesség igénye nélkül az olcsóbbak közül. A legdrágább torták szeletára 1400 Ft, ha jól emlékszem, ilyen áron volt példaképpen a hercegnő torta. Kiderült, hogy legalább 4 db sütemény vásárlása esetén ajándékba adnak 10 dkg sós kimért aprósüteményt. Így még sós rudakat is kaptunk, ajándékba, lett volna pogácsa is, de én ezt választottam. Összességében 4 pontot megadok. A sütemények frissek voltak, de nem kiemelkedő.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()