Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Zöldséges mennyország

Traktor Farmfood Restaurant BudapestTraktor Farmfood Restaurant Budapest a térképen

Kiváló 2019. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. február 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Bár még csak az év elején járunk, de bizton állíthatom, hogy számomra ez a hely az év egyik nagy felfedezése. Abszolút belvárosi lokáció, sajnos ez az árazásban is megnyilvánul. A Gresham Palota oldalában, a Kollázs étteremmel szemben.
Különleges, válogatott alapanyagok, csak a legmegbízhatóbb termelőktől származó élelmiszerekkel, húsokkal, zöldségekkel dolgoznak. Mindent frissen a farmról! A koncepció lényege az, hogy nem mindennapi köreteket kínálnak, ezek adottak az étlapon, és a köretek mellé lehet választani halat vagy húst, ami éppen a napi kínálatban szerepel.
Emellett kínálnak ebédmenüt, a 2 fogás 4500 Ft, a 3 fogás 4900 Ft. A normál étlapon a köretek ára 1200 Ft, de ha több félét kér az ember, akkor kedvezőbb az ár (3 féle 3100 Ft). A desszertek 1200 Ft-ba kerülnek szintén.
A napi halkínálat lenyűgöző, a jégben behelyezve lehet szemet gyönyörködtetni (nyelvhal, tőkehal, lazac, durbincs, pisztráng, 2 féle osztriga). Francia pezsgő... tényleg nem mindennapi. Ahogy az sem, hogy a vendégtér közepén egy kék traktor parkol, stílszerűen.
A legtakarékosabb megoldásnak az bizonyult, hogy választottam 3 féle zöldségköretet, amelyek abszolút beillenek zöldséges egytálételnek is, valamint egy desszertet. Minden hibátlan volt, a tálalás, a vizuális látvány nemkülönben. lávakövön sült gombák fokhagymával, égetett karfiolrózsák bébispenóttal, kapribogyóval, sóban sült többféle színű sárgarépák kurkumás bulgurral, gyömbéres joghurttal, korianderrel. A desszertek közül a fahéjas almatortát választottam, vörösáfonyával, mandulával, sajtkrémmel. Minden hibátlan volt, csodálatos ízharmóniák. A 3 zöldséges étellel és a desszerttel teljesen jóllaktam.
Vis Vitalis ásványvizet árulnak Pannonhalmáról (0,4 l 590 Ft), szerintem ez a legjobb. 12% kötelező szervizdíj van, amit ez esetben valóban ki is érdemel a személyzet.
Az ajtóban fogadtak, asztalhoz kísértek, kabátot elvitték, felakasztották, a személyzet képben van, segít választani, ismeri az étlapot, menet közben érdeklődtek. Mindezt nem betanult erőltetett módon, hanem mintha a vendéglátásban ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Amúgy szerintem teljesen rendjén van ez így.
Jó lenne egyszer valami céges vacsorára visszatérni, na, akkor a halakat sem hagynám ki!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (27)
Traktor Farmfood Restaurant Budapest - Étlap/itallapTraktor Farmfood Restaurant Budapest - Étlap/itallapTraktor Farmfood Restaurant Budapest - Étlap/itallapTraktor Farmfood Restaurant Budapest - Étlap/itallapTraktor Farmfood Restaurant Budapest - BelsőTraktor Farmfood Restaurant Budapest - BelsőTraktor Farmfood Restaurant Budapest - BelsőTraktor Farmfood Restaurant Budapest - BelsőTraktor Farmfood Restaurant Budapest - Étlap/itallapTraktor Farmfood Restaurant Budapest - BelsőTraktor Farmfood Restaurant Budapest - Étel/italTraktor Farmfood Restaurant Budapest - Étel/italTraktor Farmfood Restaurant Budapest - Étel/italTraktor Farmfood Restaurant Budapest - Étel/italTraktor Farmfood Restaurant Budapest - Étel/italTraktor Farmfood Restaurant Budapest - Étel/italTraktor Farmfood Restaurant Budapest - BelsőTraktor Farmfood Restaurant Budapest - Étel/italTraktor Farmfood Restaurant Budapest - Étel/italTraktor Farmfood Restaurant Budapest - MosdóTraktor Farmfood Restaurant Budapest - BelsőTraktor Farmfood Restaurant Budapest - BelsőTraktor Farmfood Restaurant Budapest - Étel/italTraktor Farmfood Restaurant Budapest - BelsőTraktor Farmfood Restaurant Budapest - BelsőTraktor Farmfood Restaurant Budapest - Külső képTraktor Farmfood Restaurant Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Alfa Hotel Miskolctapolca - Pünkösd
Pünkösd
05.17-20.
Alfa Hotel Miskolctapolca
85.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval