Katalinka: Álomból-rémálom? - Trattoria Pomo D'Oro Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Nyugdíjasoknak >>

Trattoria Pomo D'Oro Budapest értékelése
239. helyezett a 3920 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
0 szállásértékelés 1 városban járt
1 étteremértékelés 1 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Álomból-rémálom?

2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. október 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Álmom volt hogy egyszer egyek egy jó kis olasz étteremben itthon is. Az árakról tájékozódtam, tudtam mire számíthatok, nem lepődtem mikor megláttuk az étlapot.
De mikor a pincér szól a páromnak, aki egy bizonyos tészta ételt szeretett volna enni, hogy szerintem ne ezt válaszd, mert ez neked kevés lesz majd rábök egy másik, hasonló tésztára, ami igaz picivel drágább, de az jó lesz. Majd kihozzák a tésztát, és nézzük nagyra nyílt szemekkel, hogy ez elég lesz??? akkor vajon milyen lehetett volna az előző adag???? Tehát az árukhoz képest, igen kicsik a mennyiségek. Én értem, hogy van előétel, főétel, desszert, és ha ezt mind végig eszed, akkor jól laksz, de ahhoz a mi fizetésünk kevés
Én igazán az ízek miatt vágytam oda, de az sem ejtett ámulatba. Volt szerencsém enni Olaszországban, olasz háziasszonynál, étteremben, vagy Németországban olasz étteremben, olasz szakácsoknál, és nem hogy az adagok voltak sokkal nagyobbak, de az ízek, azok valami csodásak voltak. Itt ezt sajnos nem kaptam meg Pedig igazából erre vágytam!
Két gyerekkel érkeztünk, akikre végig úgy kellett figyelni, nehogy hozzányúljon valamihez, leverjen valamit stb. Pedig a gyerekek többsége nem üli végig, míg a szülei megeszik az ebédet. Erre okosan több étteremben is létrehoznak egy kis játéksarkot, ahol addig a gyerek eljátszik, míg a szülők esznek, és még látják is, mit csinálnak addig a gyerekek.
Ez az étterem bár csoda szép, abszolút nem gyermekbarát, inkább egy múzeumra hasonlít, ahol vigyázni kell, mihez érsz hozzá.
Pedig az olaszok a vendégszeretetükről híresek, és hogy náluk a család szent, a gyerekek a legfontosabbak.
Imádtam, mikor Olaszországban, vagy akár csak Németben olasz étteremben jártam, már az ajtóban úgy fogadtak, mint akivel a legjobb barátok vagyunk.Pedig az előtt soha sem találkoztunk A gyerekek, még ha nem is értették mint mondanak nekik, kaptak pár jó szót, valami kedvességet.
Tudom, hogy itt magyarok a pincérek, de itt ez a kis plusz is hiányzott, ami azért az olaszoknál megszokott.
Sajnálom, hogy ilyen tapasztalatokkal tértem onnan haza, pedig nagy reményekkel mentem.

Ennyire tetszett: Gyenge
Ételek / Italok: Gyenge
Kiszolgálás: Gyenge
Hangulat: Gyenge
Ár / érték arány: Szörnyű
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Katalinka felhasználót?    Igen

Trattoria Pomo D'Oro Budapest
Cím
1051 Budapest
Arany János u. 9.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. január 17.
Már több alkalommal látogattam meg az éttermet. Igazán hangulatos, szívélyes kiszolgálás. Tisztaság és szép terítés. A pincérek segítőkészek és értenek az ételekhez, italokhoz, így segítségük a választásnál autentikus. Az ételek igazán ízletesek és szépen vannak tálalva. Az adagok megfelelőek....

2018. július 27.
Felkapott, divatos hely, mióta egy értékelő oldalon kikiáltották a legjobb pesti olasz étteremnek. A külföldi vendég nem is keresgél tovább, rábízza magát a régebbi véleményekre, összehasonlítási alapja nincs. Ennek megfelelően mindig telt ház van, előzetes foglalás nélkül nem érdemes...

2017. október 22.
Régen tervezzük, hogy meglátogatjuk ezt az éttermet, és eszünk egy igazi olasz menüt a szokott olasz tészták helyett. Sajnos csalódnunk kellett. Maga az étterem Budapest banknegyedében van, mind kívülről mind belülről igényesen kialakított, tágas nagy helyiségek, látványkonyha a nagy...