Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Most voltam itt másodszor, s egyben utoljára

Trattoria Pomo D'Oro BudapestTrattoria Pomo D'Oro Budapest a térképen

Átlagos 2022. novemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2022. november 17.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Tegnap este ünnepelni szerettünk volna, a legnagyobb keresztlányom 18 éves lett, szerettük volna emlékezetessé tenni neki az estét, ezért mentünk ebbe a jóhírű étterembe.

A hely hangulatos, a személyzet felkészült és segítőkész. A polipos előétellel, semmi gond nem volt, de ha minden áron beleszeretnék kötni , valami extra még jöhetett volna hozzá, véleményem szerint akkor jó egy étel, ha elfogysztása után az jár az ember eszében, hogy mikor jövök vissza , hogy ismét ehessek egy ilyen csodát, hát ez az érzés nem volt meg.
A lányok egy spenótos-ricottás raviollit kértek, én meg egy calabrese pizzát, amikor megláttam az étlapon, összefutott a nyál a számba, felidéztem az eddig evett nduja szalámis pizzákat, bevillant a karakteres csípős ízvilága, és elképzeltem, hogy talán itt még az eddigi ízélményeimet is überelni fogják, hát nagyott csalódtam !
Utólag megnéztem, tényleg úgy van írv, hogy nduja krém, van rajta, de azt hittem hogy a kenhető állaga miatt hívják így, mint sok más helyen, de ez egy sajtos pizza volt, valami tabasco szerű pirosas lötyivel megöntözve, megettem, mert a tésztája nem volt rossz, de aki szeretné megismerni, vagy szereti ezt a calabriai csemegét, az ne itt próbálkozzon!
A lányok raviollija talán még nagyobb csalódás volt, a töltött tésztapárnácskák szépen egymás mellé voltak helyezve, de nem látszott belőle semmi mert "ráborulhatott" egy egész üveg konzervparadicsom. A látvány is sokkoló volt, hát amikor megkóstoltuk mindenkinek a klasszik aranyfácánkonzerv íz jutott az eszébe. Végül úgy tudtuk megenni, hogy lekapartuk róla a sűrített paradicsomot, meglocsoltuk olivaolajjal és megszórtuk parmezánnal ( szerencsére volt bekészítve az asztalon mindkettő).
Hogy ne legyek igazságtalan és valami pozitívumot is írjak, az asztalra kitett kovászos kenyér, olívaolaj és parmezán finom volt. Én kétféle szörpöt ittam, mindkettő ízlett, és a desszertek is finomak voltak. Személy szerint a citromtortát citromosobban és kevésbé édesen készíteném, de ez tényleg csak az egyéni ízlésem, az ezerlapos amaréna meggyes sütemény viszont tökéletes volt.

Összegzés képen , az étterem ár-érték arányban nagyon elmaradt az elvártaktól, ennél sokkal jobb tésztákat és pizzákat lehet enni a városban sokkal olcsóbban!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:

Trattoria Pomo D'Oro további értékelései

2023.10.05a párjával
Sokszor megfordultunk már itt születésnapokon és évfordulókon. Nagyon szeretjük a finom ételeket, amiket itt készítenek, és a finomabbnál finomabb olasz borokat. A kiszolgálás is nagyon profi és szuper a hangulat. Nagyon sok turista is kedveli az éttermet. Én lehet hogy bevezetnék egy dress...
2020.10.21barátokkal
Korábban többször ettünk itt a régi kollégákkal, mivel az akkori munkahelyemhez igen közel esik ez a hely, csupán pár méter. A cégünk tulajdonosai olaszok voltak, így még jobban adta magát ez az étterem, az olasz konyha preferált volt a külföldi vezetők körében, de igazából a magyar dolgozók is...
2019.08.21a párjával
Átlagos
Ünnepi alkalom volt, hogy a férjemmel kettesben tudtunk kimozdulni. :-) Már jártunk itt máskor is. A vendégfogadás még finoman szólva sem volt kedves. Volt asztalfoglalásunk, ennek ellenére, amikor megkérdeztük, hogy a kinti asztaloknál is leülhetnénk-e, arra az volt a válasz, hogy “...
Népszerű szállások a környéken
Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel Szeleste - Pünkösd Szelestén
Pünkösd Szelestén
05.17-21.
Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel Szeleste
147.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Senior ajánlat
Senior ajánlat
2024.12.22-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
59.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval