Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hamburger

Traveler's Bistro BudapestTraveler's Bistro Budapest a térképen

2018. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. május 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az első meglepetést a helyiség mérete jelentette. A neten láttam ugyanis, hogy igen élénk társasági élet folyik itt. Tematikus esteket, különféle programokat szerveznek, de minimum társasjátékozni lehet. Mi viszont egy csöpp bisztróba léptünk be, pár magas bárszék áll a hosszú, keskeny asztalok mellett.
Aztán láttuk a csigalépcsőt, és mondták, hogy odafönt "rendes" asztalok vannak, de mi maradtunk a földszinten, csak egy hamburgert akartunk elmajszolni.
Mi is kártyázhattunk volna, míg elkészül a vacsoránk, pont az egyik kedvenc kártyánk volt egy fali tartóban odakészítve. :)

Ázsiai jellegű hamburgert választottunk, mert olyat még nem ettünk. Az ázsiai jelleget ugyan nem éreztem rajta, pedig gyakran eszem kínai, vietnami, thai vagy éppen indiai ételeket. Az elnevezés pont annyira volt stílszerű, mint a bele tűzött svájci zászlócska. :) Talán a mostanában oly divatos korianderlevél lett volna hivatott ázsiai jelleget adni a hamburgernek. Sajna én ki nem állhatom, ezért nem kértem bele. Így a buciba egy finom, szaftos marhahúspogácsa, egy kis pirított póréhagyma és valami szósz került. Semmi más saláta vagy zöldségféle, semmi sajt. De csak később gondolkodtam el azon, hogy vajon mi volt olyan jó ebben a szendvicsben, mert nagyon ízlett, az egyszer biztos. :)
Az italválaszték parádés. Mi házi sört ittunk, a kedves kiszolgálónő javaslatára. Az is finom volt.

A mellékhelyiség elég viharvert, de tiszta. A női oldalon lejár az ülőke. A kézmosó mellé akasztott frottír törülköző ifjúkori kirándulások emlékekeit idézi, évtizedek óta nem láttam textilt nyilvános wc-ben. Használni ugyan nincs kedvem, de felderülök a látványtól.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (5)
Traveler's Bistro Budapest - Külső képTraveler's Bistro Budapest - BelsőTraveler's Bistro Budapest - BelsőTraveler's Bistro Budapest - Étel/italTraveler's Bistro Budapest - Étel/ital

Traveler's Bistro további értékelései

2018.07.26egyedül
Gyenge
Bevállaltam egy újabb kuponos akciót, hát ez sem volt egy telitalálat. Jellegtelen, 12 egy tucat street food bisztró, elégtelen személyzettel és szervizzel. Ha csak 1 alkalmazottra futja, akkor kérdem én, miért indítanak kuponos akciót? Pontosan lehet tudni, hogy még hány vásárló nem váltotta...
Népszerű szállások a környéken
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Örökifjak 62+
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Panoráma Balatongyörök - Bomba tavasz
Bomba tavasz
2024.06.21-ig
Hotel Panoráma Balatongyörök
86.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval