Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ez a kupon sem volt nyerő

Traveler's Bistro BudapestTraveler's Bistro Budapest a térképen

Gyenge 2018. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. július 26.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Bevállaltam egy újabb kuponos akciót, hát ez sem volt egy telitalálat.
Jellegtelen, 12 egy tucat street food bisztró, elégtelen személyzettel és szervizzel. Ha csak 1 alkalmazottra futja, akkor kérdem én, miért indítanak kuponos akciót? Pontosan lehet tudni, hogy még hány vásárló nem váltotta be. Ilyenkor azért elgondolkodom, talán pont arra játszanak, hogy ha többen nem váltják be, akkor a már előre kifizetett kupon talált pénz? A srác alapjáraton sem volt profi, vendégközpontú vagy szívélyes meg egyáltalán, ráadásul látszott, hogy teljesen el van úszva, nincs egy perc nyugta sem. Ő volt egy személyben a pultos, a pincér, a takarító és a séf is, hát olyan is lett az eredmény.
2 burger közül lehetett választani, olasz vagy ázsiai pikáns (normál ár: 1490 Ft), én ez utóbbit kértem. Sült krumpli volt hozzá, de szósz vagy ital nem. A krumplit nem lehetett becserélni másra. A kis dobozos Zero Cola 380 Ft-ba került. Amit az ételeken akcióznak, azt bőven visszanyerik az italárakon. Ki van ez találva.
Elvileg kartonpapír tálca van, mert környezettudatosak, de többünknek már nem jutott, mert állítólag elfogyott. "Nagyon" felkészültek. Aztán érdekes módon később jött egy páros, akik kaptak ketten 1 tálcát (ami egyben a tányérként is funkcionál, mert tányér az alapból nincs).
A burger átlagos méretű, nem túl izgalmas, a szósz túl folyós volt, folyt belőle minden irányból. Lehetett volna pikánsabb vagy "ázsiaibb", összességében elég jellegtelen volt ez a menü.
A mosdó sötét, szűkös és leharcolt. Gondolom, legfeljebb zárás után fog majd a személyzet takarítani, addig még amortizálódott tovább.
Az asztalok nem voltak rendesen letakarítva. A földszinten bárasztalok, a galérián normál asztalok, de ott egy nagyobb tini-társaság már befészkelte magát. A galérián alacsony belmagasság van.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (16)
Traveler's Bistro Budapest - Külső képTraveler's Bistro Budapest - EgyébTraveler's Bistro Budapest - Külső képTraveler's Bistro Budapest - Külső képTraveler's Bistro Budapest - BelsőTraveler's Bistro Budapest - BelsőTraveler's Bistro Budapest - BelsőTraveler's Bistro Budapest - Étlap/itallapTraveler's Bistro Budapest - BelsőTraveler's Bistro Budapest - BelsőTraveler's Bistro Budapest - BelsőTraveler's Bistro Budapest - Étlap/itallapTraveler's Bistro Budapest - Étlap/itallapTraveler's Bistro Budapest - Étlap/itallapTraveler's Bistro Budapest - Étel/italTraveler's Bistro Budapest - Étel/ital

Traveler's Bistro további értékelései

2018.05.11a párjával
Az első meglepetést a helyiség mérete jelentette. A neten láttam ugyanis, hogy igen élénk társasági élet folyik itt. Tematikus esteket, különféle programokat szerveznek, de minimum társasjátékozni lehet. Mi viszont egy csöpp bisztróba léptünk be, pár magas bárszék áll a hosszú, keskeny asztalok...
Népszerű szállások a környéken
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
52.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak
Senior csomag örökifjaknak
2024.12.24-ig
Hotel Lövér Sopron
67.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Aqua Hotel Gyula - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.09.01-ig
Aqua Hotel Gyula
34.950 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval