Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyors, olcsó, de valahogy mégsem

TRIO Pizza - Nyugati Pályaudvar BudapestTRIO Pizza - Nyugati Pályaudvar Budapest a térképen

Átlagos 2016. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. november 24.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Trio Pizza lánc a főváros több forgalmas pontján jelent meg szeletes pizzával talán 1 évvel ezelőtt. A Nyugati aluljáróban az egyik legfrekventáltabb helyet sikerült kiválasztaniuk, a metró kijárattal majdnem szemben, a 4-6 villamos megállóhoz vezető lépcső mellett. A központi elhelyezkedés hozza magával a sok vendéget, no és a kedvező, vendégcsalogató ár is. Egy szelet pizza ugyanis mindössze 199 Ft-ba kerül (gyakorlatilag 200 Ft-ot kell érte fizetni). Ez kedvezőbb, mint a hasonló koncepciót és szintet képviselő,szintén nem drága Pizza Forte vagy a Pizza King.
2 ablaknál szolgálnak ki, helyben enni nem lehet, bár kitehetnének talán néhány álló bárasztalt, de elképzelhető, hogy erre nem kaptak területfoglalási engedélyt az önkormányzattól.
A kínálat szélesebb, mint a már említett versenytársaknál. Itt legalább 7-8 féle pizzát lehetett egyidejűleg kapni, ami nemcsak a kiírásban szerepelt, hanem a valóságban is volt. Általában 2 féle feltétes pizzáik vannak sonkás-kukoricás, sonkás-gombás, sonkás-brokkolis. A sonka+még egy feltétes verzióból volt 6 vagy 7 féle. Nekem leginkább a Pizza Forte pizzáihoz volt hasonlatos, mind küllemre, mind ízvilágra. Olcsó, egyszerű alapanyagok. Kissé vastag a széle, ami "csupasz", a közepe felé viszont elvékonyodik. Ha jól időzít az ember, kifoghat langyos vagy meleg szeleteket is, de előfordul, hogy már hideg. A kiszolgálás futószalag.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (2)
TRIO Pizza - Nyugati Pályaudvar Budapest - BelsőTRIO Pizza - Nyugati Pályaudvar Budapest - Étlap/itallap

TRIO Pizza - Nyugati Pályaudvar további értékelései

2019.08.16a párjával
Ha éhes vagy és nincs időd, akkor kitűnő választás. Jó tésztán átlagosan jó feltét. Választási lehetőség van. A kiszolgálás gyors, futószalagszerű. Hely nemigen van megenni, marad az utcán evés kézből. Amire kitalálták, tehát a gyors éhségcsillapítás, arra tökéletes. Az ára a minőségnek...
2016.11.10egyedül
Nemrég nyílt meg a Nyugati téri aluljáróban a hálózat újabb egysége.A többi üzlettel ellentétben itt csak pizza kapható, gyros vagy tészta nem. A választék és a minőség elfogadható, a többi Trio Pizza szintjét hozza, a kiszolgálás elég fásult, bár jóval kevesebben vannak a vevők, mint Újpesten. A...
Népszerű szállások a környéken
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval