Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vegyes érzelmek

Trófea Grill Étterem - Király utca BudapestTrófea Grill Étterem - Király utca Budapest a térképen

2015. májusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Trófea egy olyan élvezeteket nyújtó hely, mely magával ragad és egy más világba visz minket. Az ízorgiák földjére, melyet igen magas összegben meg is számolnak. Ez cseppet visszaránt a földre, de amint meglátjuk a kínálatot, a színpompás ételeket, alig várja az ember, hogy vehessen a mesebeli terülj terülj asztalkámról, mindent, mi szem-szájnak ingere.
A kellemesen meleg hangulatú, tiszta és modern berendezés pedig biztosít arról, hogy jól érezzük magunkat. De sajnos nem minden tökéletes, amint jobban szemügyre vesszük hova is üljünk. A székek kényelme sajnos nem marasztal hosszú időre, sőt a kanapéval szemben lévő szék is dilemmába ejt minket. Melyik felére üljünk?! Adjuk át annak a helyet akivel jöttünk és nyomorogjunk mi a széken?! Sok helyen elkövetik ezt a hibát sajnos. Szerintem az asztal másik felére is ugyanolyan dizájnnal ellátott foteleket tehetnének, hogy ne kelljen senkit döntésre kényszeríteni.
De miután elfogadtuk a helyzetet, jöhet a remek kínálat: levesek, gyümölcsök, zöldségek, frissen sültek, tészta, sajt, hal, vad és végül de nem utolsó sorban a desszert, mely megkoronázza az itt töltött időt. Oh igen frissen sültek. Remek látványt nyújt, amikor a szemünk előtt készítik el és már alig várjuk, hogy a tányérunkon landoljon. Az ételek elrendezése hívogató, csábít, hogy menjünk vissza újra és újra, de sajnos csak addig, amíg folyamatosan gondoskodnak a feltöltésről és nem várják meg, hogy teljesen elfogyjon.
Kellemes meglepetés, hogy az italok egy része is bele tartozik a kifizetett összegbe. Sőt ha szülinapod van még egy tortát is kaphatsz, csak ne felejts el szólni, hogy most ünnepled a nagy napod! Ez utóbbi mások számára lehet kellemes és kellemetlen is, amikor megörvendeztetésed alkalmából a fél étteremben lekapcsolják a világítást.
Végül mindent összevetve, teli pocakkal és vegyes érzésekkel szoktam távozni e remek helyről, mivel tisztában vagyok vele, hogy a fogyasztási mértékem nem éri el a kifizetett összeget.
Ettől függetlenül, akik imádják megtölteni szeretett hasukat, mindenféleképpen ajánlom, hogy próbálják ki ezt az éttermet!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló

Trófea Grill Étterem - Király utca további értékelései

2023.10.28barátokkal
Szörnyű
Barátom születésnapját ünnepeltük. Életem egyik legrosszabb élménye. Érkezésünkkor egy külföldi társaság ököllel ütötte a bejárati ajtót. Később egy csapatot ültettek mellénk akik behoztak egy üveg royal vodkát és totál részegre itták magukat majd az asztal alá hánytak. Mindeközben a...
2023.05.02családjával
Kiváló
Gyermekeim leptek meg ezzel a vacsorával az 50. szülinapomra. És valóban igazi meglepetés volt, mert nem számítottam erre a külön ajándékra. Egy kiváló fürdőzés után jöttünk ide. Maga a hely nem túl nagy, de a választék, a személyzet kiszolgálása, szíve, még a rohanásban is annál nagyobb. Kicsit...
2022.08.25csoporttal
Kiváló
Keresztelőre voltunk hivatalosak és az Étterem adott otthont a megvendégelésnek. Nagyon sokféle étel, finomabbnál finomabbak, az előételtől kezdve a desszertekig minden megtalálható volt. Nagyon kedvesen az asztalon kis falatkákat, frissen sült pizza kóstolót kínáltak, friss limonádéval. A...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.21-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
35.280 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Felejthetetlen pillanatok
Felejthetetlen pillanatok
2026.04.20-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
60.435 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval