Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Food factory

Trófea Grill Étterem - Újbuda BudapestTrófea Grill Étterem - Újbuda Budapest a térképen

Átlagos 2015. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. szeptember 24.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Barátok hívtak meg bennünket erre a népszerű helyre. Belépve profi vendégvárás és hostess munka fogadott,ami nagyon tetszett. A belső tér nekem nem nyerte el a tetszésemet, mivel óriási a tér és nincs meg a barátságos hangulata, de mondjuk ez nem negatívum, csak adottság. A felszolgáló készséges és segítőkész volt, bár túl sokat nem foglalkozott velünk, mert volt munkája bőven... A hideg ételek szépen, ízlésesen voltak kihelyezve, de az ízek már nekem nem jöttek be. Nekem nem hoztak nagy kalandot. A főételekből kettőt tudtam megkóstolni, mert amit ettem volna, az pont töltés alatt volt, ezért kértem grill húsokat. A pácolás jó volt, de nem volt semmi plusz, amire az ember azt mondja, hogy na ez rendben volt. Sokat is kellett várni a pultnál, mert rengetegen voltak.Köretek saláták finomak voltak és jóízűek. A desszert és gyümölcs szekció talán jobb volt az átlagnál, de mindezt összevetve egy kicsit ételgyár hangulata van. Tudom, hogy sokan erre esküsznek, de én egy kicsit azt éreztem, hogy olcsó alapanyagokból készül minden és nincs meg az a kapcsolat a vendégekkel, ami egy éttermet kiemel az átlagból. Lebeszélni senkit nem fogok a hely látogatásáról, de szerintem azok válasszák célként, akik akarnak egy nagyot kajálni, mert a választékban tényleg nincs hiba!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Trófea Grill Étterem - Újbuda további értékelései

2023.01.19a párjával
Ma megint Trófea házhozrendelést találtunk ki, szóval, ezért korlátozódik a tapasztalat csupán a lehetséges opciókra. Megrendelés tegnap történt, negyedórás beállítással ma, kora délutánra. Fizetés előre átutalva. Bablevest találtam ki magamnak, azután rántott csirkemájat majonézes burgonyával....
2022.08.14barátokkal
Kiváló
Július közepén itt tartottam a névnapomat.Először jártunk ebben az étteremben de nagyon tetszett minden. Azóta már voltunk megint egy alkalommal ami nagyon jól sikerült. A kiszolgálás remek, és az ételek is nagyon finomak. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2021.10.23a párjával
Kiváló
Mindenkinek csak ajánlani tudom, ízletes, bőséges ételek és desszertek. A pincérek udvariasak , kedvesek. Születésnapkor meglepetés torta.
Népszerű szállások a környéken
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Royal Club Hotel Visegrád - Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
2025.01.01-ig
Royal Club Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.01.02-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
47.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval