Márton napi lakoma

Trófea Grill Étterem - Újbuda BudapestTrófea Grill Étterem - Újbuda Budapest a térképen

Kiváló 2015. novemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2015. november 12.
Nem vagyunk nagy Trófealátogatók, életemben talán három alkalommal volt szerencsém hozzá. Most úgy esett, hogy pont Márton napján, születésnapi ajándékként kaptam egy lehetőséget. A jeles nap alkalmából kínált különleges ételek is vonzottak minket a kipróbálásra. Hétköznap vacsoraidőben teltház volt. Megértem azokat, akik ételgyárként jellemzik, nekem is hasonló érzésem volt. Nem szeretem a tömeget, ezért ez itt sem tetszett. De azt el kell ismernem, hogy az étel és ital választék felülmúlhatatlan. Párosulva a roppant udvarias és segítőkész kiszolgálással. A kiürült tányérokat és poharakat azonnal elviszik, rögtön hoznak újabb italt, amint elfogyott.
A négyszemélyes asztal szűknek bizonyult ennyi étel és ital kényelmes elhelyezésére. A táskáknak, személyes holmiknak sincs igazán lerakodó hely, de a kabátoknak ruhatár van.
Mi elsősorban a Márton napi ínyencségeket kóstoltuk. Minden nagyon finom volt, még a helyben sütött friss pogácsa is isteni. A húsok, főként a liba, de még a szarvas is, nagyon puha és ízletes. A levesek tele vannak hússal, nem spórolnak vele, mint más helyeken. Több mint három órát töltöttünk ott, de a választék csak kb. 1/4-t sikerült megkóstolni.
Ár-érték arányban, ha születésnapi kedvezménnyel mennek négyen, akkor nagyon megéri, hiszen minden benne van a fix árban, étel, ital, kávé. Nem csoda, ha szinte csak születésnaposokkal van tele az étterem és minden félórában felcsendül a szokásos nóta, amit a tűzijátékos tortával vonuló pincérek hada követ. Nekem ez inkább komikus volt, mint lehangoló. Az ajándékba adott pici csoki tortával azonban nem voltunk megelégedve, a többi étel színvonalához képest nagyon alatta van.
Aki nem szereti az ételgyár hangulatot, a pultoknál való tülekedést és a folyamatos szülinapozást, annak az este 9 óra utáni időpontot javasolom, addigra harmadára csökken a létszám. Egyszer mindenképpen érdemes kipróbálni, aztán vagy rajongóvá válik az ember, vagy nem. Mi biztosan visszatérünk.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Trófea Grill Étterem - Újbuda további értékelései

2026.01.04családjával
Lehet mindenből kóstolót enni, közben jönni-menni, nézelődni. Sok nem szokványos éttermi étel. A Szarvassültet sosem hagynám ki.
2025.12.27családjával
Túl hangos az asztal társaság nem hallotta egymást,és a mosdó tisztaságáról ne is beszéljünk pár évvel ezelőtt voltam ott először de akkor sem volt kiemelkedő de úgy voltam vele hogy hátha jobb lett. Családi ebédre mentünk de az ebéd egy rohanás lett meg egy kávé sem fért bele. Nem beszélve arról...
2025.11.23családjával
Zajos, hangos, túltöltött. A parkoló ami fizetős megtelve . A ruhatár úgyszintén megtelt bár előre foglalás van mégsincs hely a kabátnak. A vitt tortát átveszik hűteni nem tudják. Régen jártunk itt nekem csalódás volt sokkal hangulatosabb volt levegősebb élvezhetőbb .Alig lehetett elférni,...
Ambient Hotel Sikonda - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda