Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Márton napi lakoma

Trófea Grill Étterem - Újbuda BudapestTrófea Grill Étterem - Újbuda Budapest a térképen

Kiváló 2015. novemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2015. november 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem vagyunk nagy Trófealátogatók, életemben talán három alkalommal volt szerencsém hozzá. Most úgy esett, hogy pont Márton napján, születésnapi ajándékként kaptam egy lehetőséget. A jeles nap alkalmából kínált különleges ételek is vonzottak minket a kipróbálásra. Hétköznap vacsoraidőben teltház volt. Megértem azokat, akik ételgyárként jellemzik, nekem is hasonló érzésem volt. Nem szeretem a tömeget, ezért ez itt sem tetszett. De azt el kell ismernem, hogy az étel és ital választék felülmúlhatatlan. Párosulva a roppant udvarias és segítőkész kiszolgálással. A kiürült tányérokat és poharakat azonnal elviszik, rögtön hoznak újabb italt, amint elfogyott.
A négyszemélyes asztal szűknek bizonyult ennyi étel és ital kényelmes elhelyezésére. A táskáknak, személyes holmiknak sincs igazán lerakodó hely, de a kabátoknak ruhatár van.
Mi elsősorban a Márton napi ínyencségeket kóstoltuk. Minden nagyon finom volt, még a helyben sütött friss pogácsa is isteni. A húsok, főként a liba, de még a szarvas is, nagyon puha és ízletes. A levesek tele vannak hússal, nem spórolnak vele, mint más helyeken. Több mint három órát töltöttünk ott, de a választék csak kb. 1/4-t sikerült megkóstolni.
Ár-érték arányban, ha születésnapi kedvezménnyel mennek négyen, akkor nagyon megéri, hiszen minden benne van a fix árban, étel, ital, kávé. Nem csoda, ha szinte csak születésnaposokkal van tele az étterem és minden félórában felcsendül a szokásos nóta, amit a tűzijátékos tortával vonuló pincérek hada követ. Nekem ez inkább komikus volt, mint lehangoló. Az ajándékba adott pici csoki tortával azonban nem voltunk megelégedve, a többi étel színvonalához képest nagyon alatta van.
Aki nem szereti az ételgyár hangulatot, a pultoknál való tülekedést és a folyamatos szülinapozást, annak az este 9 óra utáni időpontot javasolom, addigra harmadára csökken a létszám. Egyszer mindenképpen érdemes kipróbálni, aztán vagy rajongóvá válik az ember, vagy nem. Mi biztosan visszatérünk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Trófea Grill Étterem - Újbuda további értékelései

2023.01.19a párjával
Ma megint Trófea házhozrendelést találtunk ki, szóval, ezért korlátozódik a tapasztalat csupán a lehetséges opciókra. Megrendelés tegnap történt, negyedórás beállítással ma, kora délutánra. Fizetés előre átutalva. Bablevest találtam ki magamnak, azután rántott csirkemájat majonézes burgonyával....
2022.08.14barátokkal
Kiváló
Július közepén itt tartottam a névnapomat.Először jártunk ebben az étteremben de nagyon tetszett minden. Azóta már voltunk megint egy alkalommal ami nagyon jól sikerült. A kiszolgálás remek, és az ételek is nagyon finomak. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2021.10.23a párjával
Kiváló
Mindenkinek csak ajánlani tudom, ízletes, bőséges ételek és desszertek. A pincérek udvariasak , kedvesek. Születésnapkor meglepetés torta.
Népszerű szállások a környéken
Ensana Thermal Hévíz - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
88.290 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Residence Siófok - Tavaszi áreső
Tavaszi áreső
2024.05.31-ig
Hotel Residence Siófok
95.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval