Árpád bratyó: Az agresszív griil pultos - Trófea Grill Étterem - Zugló Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Tél >>  |  Wellness >>  |  Húsvét >>

Trófea Grill Étterem - Zugló Budapest értékelése
1. helyezett a 4382 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
0 szállásértékelés 1 városban járt
1 étteremértékelés 3 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Az agresszív griil pultos

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. április 5. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évek óta a névnapomat a zuglói TRÓFEA étteremben ünnepeljük a barátaimmal. Ami a korábbiakban mindig jól sikerült. Visszatérő vendégek név- ill. születésnapjára az étterem kedvezményt biztosít. (3-at fizet, 4-et kap)
Sajnos az utolsó alkalom eltért a megszokottól.

A számla rendezésekor kértem a felszolgálótól még 1 pohár sört, amit nem kaptam meg. Ezért kifelé menet a sörcsapolónál ismételten megkíséreltem megkapni azt.
Ekkor váratlan dolog történt. Az éppen arra járó grill pultos kolléga felszólított, hogy azonnal menjek ki, különben "véletlenül” le fog önteni a nála lévő forró zsíros lével. Mondtam neki, hogy semmi akadálya ha végre megkapom a
söröm. Erre a kolléga fenyegetően megismételte, ha nem megyek
ki, akkor „véletlenül” le fog önteni.

Felháborító agresszív reakciója kapcsán jeleztem, ha tényleg megteszi, akkor fel fogom jelenteni. Ezek után a béke érdekében kimentem és vártam a söröm.
Az agresszív kolléga még most sem hagyta abba. Hangosan ecsetelni kezdte hogy ittas vagyok. (3 tanúm van rá hogy alaptalanul)

A sört végül az egyik felszolgálótól megkaptam, aki megpróbálta csitítani az agresszív kollégát.

Visszagondolva boldog vagyok, hogy nem fajultak még komolyabbra a dolgok. Sajnálom hogy az egyik alkalmazottjuk kezdetben agresszív, majd megalázóvá váló viselkedése tönkretette az esténket.


Ennyire tetszett: Átlagos
Ételek / Italok:
Kiszolgálás: Gyenge
Hangulat: Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Árpád bratyó felhasználót?    Igen

Trófea Grill Étterem - Zugló Budapest
Cím
1145 Budapest
Erzsébet királyné útja 5.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. október 18.
A családommal anyósom 70. szülinapját ünnepeltük itt. Mi már többször jártunk ebben a Trófeában (családdal, munkatársakkal). Előre bejelentkeztünk. Legalább 10 család valamelyik tagjának itt tartották a szülinapját egyidejűleg. Volt köztük 1 éves, 77 éves és kerek évfordulósok. Bőséges és finom...

2019. szeptember 27.
A sokadik szuletesnapomat unnepeltuk, csaladommmal unokaimmal es oreg baratnoimmel, Nagyon elegedettek voltunk a valasztekkal, A pincerek is nagyon segitokeszek voltak, ha italt v egyebet kertunk.. Mar maskor is itt unnepeltunk ujra visszaterunk, mert jo volt itt az...

2019. augusztus 22.
Családi esküvőre voltunk hivatalosak ebbe az étterembe. Már több Trófeában jártunk, de ez vitte el a pálmát. Három teremben van a svédasztalos választék, melyen mindenki talál kedvére valót. Mentes ételek is vannak. Nagyon régen ettem békacombot, ami itt volt. Annyiféle édességből lehetett...