Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Iskolai menzához hasonlít

Trófea Grill Étterem - Zugló BudapestTrófea Grill Étterem - Zugló Budapest a térképen

Szörnyű 2022. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. április 10.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Hatalmasat csalódtam és felháborodtam!!!
Tegnapi nap voltam családommal 6 fő . Este 21 órára kaptunk időpontott . Megérkeztünk megkaptuk az asztalunkat . Ami jelzem 4 főre lenne kényelmes. Mi 6 főre kaptunk 4 főset. Na elindultunk ételért. Akkor jött az igazi csapás . Hidegtál alig van Sushi egyáltalán nem volt. A gyerekeim pedig azt várták nagyon . Majd szóltam a pincérnek ,hogy nincs . És nagy nehezen hoztak ki egy pár fajtát. A töltő személyzet éreztette a vendégekkel 21-kor húzzatok már haza. El nevetgéltek dumálgattak azon,hogy keresgéltek a vendégek amit nem töltöttek fel.Töltés és tisztaság nulla. 26 fajta sushit írnak a neten na köze nem volt hozzá. A sült kacsa combról ne is beszéljünk. Annyi toll meg toklász volt rajta hogy majdnem elrepült (le is fényképeztem az egyiket mielőtt elrepül). Pedig ezért is sóvárogtunk hogy együnk. E helyett a hányinger kapott el minket. Fél órával az érkezésünk utn pedig kikapcsolták a tabletteket amik írták milyen edényben mi van .A narancs csavaró gépet elmosták kiürítették.Teljes vacsora árat fizettem 57000 ft-ot de ezért 5ft-ot se adtam volna .Pedig egyik kedvenc helyem volt. Magas színvonalú étterem volt de most mintha vezetőség váltás lett volna és iskolai menzához hasonlítanám. Az ételek íze? A szakácsot azonnal ki rúgnám .Pedig nagyon finomak voltak régen az ételek.A sárgadínye meg volt romólva penész ízű volt. Majdnem meghányatott. Leveseket is fél tízkor kérni kellet mert nem töltötték .21 óra után ha nincs töltés akkor mire fel a 9500ft/fő?Többször voltunk már és akkor meg érte. Most is alig vártuk de hatalmas csalódás ért. Köszönöm szépen trófea szép szülinapi ajándék volt a családomnak 57000ft-ért.Kérlek vállaszoljatok . Mi kerül ebben 9500-ft-ba? Ha 21-órától nincs töltés miért adtok időpontott erre az időszakra teljes vacsora árért?Mi történt nálatok ,hogy ekkora színvonal romlás történt?
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (4)
Trófea Grill Étterem - Zugló Budapest - Étel/italTrófea Grill Étterem - Zugló Budapest - Étel/italTrófea Grill Étterem - Zugló Budapest - Étel/italTrófea Grill Étterem - Zugló Budapest - Étlap/itallap

Trófea Grill Étterem - Zugló további értékelései

2022.01.03barátokkal
Kiváló
Pár barátommal itt ünnepeltem a szülinapomat.A személyzet nagyon kedves és udvariasak voltak. Mindenki nagyon jól érezte magát. Biztos hogy megint visszafogunk térni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2021.12.03a párjával
Hosszú ideig zárva volt, még a járvány miatti kötelező időn túl is. Megnyitott. A belső tereken is látszik a frissülés, de enneél többet ér, hogy a pincérek kedvesebbek, a kiszolgálás figyelmesebb, végre lehet bankkártyával is fizetni. Az ételkínálat a "csendesebb" első ebédturnusban is...
2021.09.17barátokkal
Kiváló
Már nagyon vártuk, hogy megnyisson az étterem. Évek óta gyakran megyünk az étterembe. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. A személyzet is és az ételek is kifogástalan.
Népszerű szállások a környéken
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Ébredj, Balaton!
Ébredj, Balaton!
2024.05.17-ig
Prémium Hotel Panoráma Siófok
85.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
59.523 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval