Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A fogadó személyzettel van egy kis gond.

Trófea Grill Étterem - Óbuda BudapestTrófea Grill Étterem - Óbuda Budapest a térképen

2021. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2021. október 16.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Gyakran jártunk erre a helyre. Nagyon sok családi ünnepet ide szerveztünk. Az esküvői ebédet is itt tartottuk meg, amiért egy meghívót kaptunk ajándékba, 2 személy részére, amit egy év múlva lehetne felhasználni. Ez nagyon szép gesztus volt a Trófea vezetőség részéről. Viszont betegség miatt, nem tudjuk felhasználni és telefonon szerettem volna megtudni, hogy más időpontban igénybe vehetjük-e vagy esetleg a barátaink közül valakinek oda ajándékozhatom-e. Nincs név rajta, csak dátum. Ha megfelelő tájékoztatást kaptam volna , akkor rendben van elfogadom, hogy nem lehet se időpontot módosítani, sem valakinek odaadni. Ezt közölte velem kissé félválról egy "hölgyike" ( sajnos csak így tudom nevezni, mert ki van zárva, hogy valamilyen intelligens tanult alkalmazott lett volna) nagyon cinikusan közölte, hogy ezt nem engedik meg a főnökök. A baj csak az, hogy elment megkérdezni és a telefonban lehetett hallani , ahogyan vigyorogva érdeklődik erről és gúnyosan röhögve beszél a vendég kéréséről.
Az étteremmel semmi bajom, de ilyen személyzeti hozzáálással igen. Nekem ez nagyon sértő volt. Így eldöntöttem, hogy nem megyünk ide többet. Nem is ajánlom a barátaimnak, azért voltunk egy páran akik eddig igénybe vették.
Milyennek találod ezt az értékelést?

Trófea Grill Étterem - Óbuda további értékelései

2023.07.11barátokkal
Kiváló
Mivel eredetileg nem ide terveztük a szülinapi bulit, de helyhiány miatt itt töltöttük el a bulinkat. Nem bántuk meg. Jók voltak a kaják, és a kiszolgáló személyzet is remek volt. Csak ajánlani tudom másoknak is. Remek estét töltöttünk el itt az étteremben.
2021.09.12barátokkal
Kiváló
Mivel már többször jártam az étteremben ezért a névnapomra meglepett a trófea grill Óbuda egy névnapi vacsorával. A köszöntésnek nagyon örültem és kaptam egy tortát is ami nagyon meghatott. Minden nagyon jó volt és a barátaim is jól érezték magukat. Még biztos hogy meglátogatjuk ezt a helyet és...
2021.07.19barátokkal
Átlagos
Lehet, hogy a többségnek elég, hogy korlátlanul lehet enni, de azért legalább terítő (netán egy szál virág) lehetne az asztalokon, ne a puszta bútorlapról kéne enni, még egy papír alátét sincs. Tudjuk, hogy önkiszolgáló, de az érdekes, hogy az asztalokon nincs se só, se bors, se fogpiszkáló,...
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürdő - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.03.27-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürdő
129.360 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással
Grand Hotel Esztergom - Nyugdíjas ajánlat 60+
Nyugdíjas ajánlat 60+
2024.06.16-ig
Grand Hotel Esztergom
89.700 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval