topmar étterem értékelései

Értékelései
10
13
15
28
1
0
3

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg topmar értékeléseit!

Olvasd el topmar étterem értékeléseit!

Nagyon fínom ételek az étteremben. -

Malomkő Vendéglő Kehidakustány

2020. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 16.
Családdal pihenni voltunk Kehidakustányban. Egy éttermet keresve találtunk erre a Malomkő Vendéglőre. Nagyon izletes ételeket szolgáltak fel nekünk, elképesztően alacsony árakon ( maradjon is így az ár). A kiszolgáló személyzet hihetetlenül figyelmes, kedves és udvarias. Így családias légkörben , kellemes hangulatban lehetett elkölteni a vacsorát.
Megosztom
Finom sütemények!! -

Daubner Cukrászda Budapest

2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 31.
Gyakran megfordulunk a cukrázdában, hiszen olyan fínomak a termékeik. Családi ünnepekre tortát szoktam vásárolni, amely valóban emeli az ünnep hangulatát. Egy a gond csak, hogy mindíg sokan vannak és hosszú sorokban várakozni kell. Persze ez csak nekünk vásárlóknak gond :D :D. Ennek ellenére is ajánlani tudom mindenkinek, mert aki ezeket a süteményeket egyszer megkóstolja, az visszatérő vendége lesz a cukrázdának.
Megosztom
Miért is nem felel meg önöknek, hiszen ide járnak a miniszterek is. -

Lugas Vendéglő Budapest

2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. október 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A mai ebédnél éhen maradt a társaság 2 tagja. Már régen szerettem volna meglátogatni ezt az éttermet, mert a páromtól mindíg csak azt hallottam, hogy milyen előkelő, fínomak az ételek ,persze egy kicsit drága. Ezek az élmények közel 25 évvel ezelőttiek voltak Neki. Elhatároztam, hogy a mai nap lesz az, amikor meggyőződök erről.
Megosztom
Miskolc legjobb konyhája, kedves, udvarias, gyors kiszolgálással! -

Vendelin Étterem Miskolc

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször jártunk párommal itt. (Írhatnám úgy is, hogy sokszor, hiszen törzshelyünk) Az étterem konyhája és személyzete olyan szintű, hogy taníthatnák a vendéglátó iskolákban. Rendkívűl udvarias, kedves, szinte baráti a vendégekhez való hozzáállásuk. A konyha teljesítménye szerintem országosan is figyelemre méltó, nem tudunk olyant kérni, amit azonnal, és szinte természetesen ne tudnának teljesíteni, kiváló, tökéletes minőségben.
Megosztom
Nem volt annyira rossz, mint ahogyan előre mondták, egyszerűen nem megyek többé oda. -

Hotel Járja étterme Hajdúszoboszló

2017. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. április 18.
Nem ebben a hotelben voltunk, csak az éttermét vettük igénybe, mert az apartman tulajdonosa ahol mi voltunk , ide irányította a vendégeit akik félpanziós ellátást kértek. Ez egy kicsit rossz döntés volt a részemről, hogy igy foglaltam le a szobánkat, de minden ilyen, egy zsákbamacska ha először jár az ember azon a helyen.
Megosztom
Ne keverje senki össze az egymás mellett lévő Rigó Éttermeket Zalakaroson!!!! -

Kicsi Rigó Étterem Zalakaros

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 17. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az elmúlt héten a párommal Zalakaroson üdültünk. Sétánk után a Kicsi Rigó Étterembe tértünk be ebédelni, ahol rendkívül finom és bőséges ételeket kaptunk. A személyzet profizmusa egy előkelő szállodában is megállná a helyét. Udvariasak, figyelmesek, segítőkészek, barátságosak voltak. Tiszta vasalt abroszok és ami nagyon tetszett az a formaruhájuk volt.
Megosztom
Melléfogtunk az egyik rigóval... -

Rigó Étterem & Pizzéria Zalakaros

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A párommal voltunk a napokban Zalakaroson üdülni, érkezés után elmentünk sétálni és betévedtünk ebbe az étterembe. A teraszon foglaltunk helyet. A pincér által ajánlott ételt kértem, de sajnos nagyon melléfogtam, a hús egy kicsit rágósra sikerült, de a köret ,amely rizs volt az péppé főzve, szinte, mint a kása szétmálva.
Megosztom
2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 25.
Márton napjára foglaltunk asztalt a párommal egy korai vacsorára. Megérkezésünknél már akadt egy kis gond. Asztal papírral leterítve menű ebédeltetésre,így is hagyták nekünk, mint egy menzán. Majd az asztalunkra hanyagul odalöktek nekünk egy menűsor étlapot, ami csak az aznapi menűről szólt.
Megosztom
Megint megyünk... -

Sziget Csárda Tiszaújváros

2016. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. március 27.
Tegnap előtt voltam a párommal az étteremben. Nagyon fínoman és ízletesen főz a szakács. Nem tudtam még soha olyat kérni, amiben valami kifogást találtam volna. Az országban talán a legjobb halászlevet főzik itt. A pincérek kedvesek,udvariasak. A csárda tiszta, nekem egy kicsit már sok a dísz, de attól kellemes a hely.
Megosztom
2016. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. március 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Most voltunk ott a családdal az étteremben. Nagyon tetszett az egész belső kialakítása az étteremnek. Tiszta, rendezett volt, a mellékhelyiségek is nagyon tiszták, holott este érkeztünk oda( sok helyen ekkor már kifogásolható a tisztaság). A kínálat bőséges volt és nagyon fínomak voltak az ételek. A személyzet kedves ,udvarias és segítőkész.
Megosztom
2 oldalon / 15 találat


TérképX