Még mindig nem értem a végére a Time Out Market standjainak végig tesztelésében, de már csak 1 étkezőhely van hátra. A Tuning Burger a TOM-ben is azt hozza, amit megismertünk tőlük az Akácfa utcában, ahol Budapest egyik első mértékadó kézműves burgerezőjeként váltak ismertté. Itt a TOM-ben szűkebb a kínálat.
Van 3 féle smash burger - single vagy double, azaz 1 vagy 2 szelet hússal, 2 féle vega burger, kecskesajttal és fürjtojással, ill. húsmentes beyond meat pogácsával (ezt sosem értettem, mi értelme van ennek? most vagy akarok húsízű húst enni vagy nem. . . ) valamint az ún. 20 perces Gourmet Burger - Umami, Beef Heaven vagy Leicester burger, az alapár itt már 6000 Ft feletti egy burgerért, bizony! Az én választásom a Mangó Chutney smash burger lett (3950 Ft), ami édesburgonya körettel és a kötelező szervizdíjjal, ital nélkül! máris 6000 Ft feletti végösszegre ugrott. Hárman is voltak alkalmazottak a pultban, normálisak, de nem haltak meg a vevőkért, minek is? A burger finom volt, a mangós ízvilág klassz, már aki szereti, én ezek közé tartozom. Az édesburgonya mennyisége bően elegendő, sőt, rengeteg, aránytalan, de nincs kis/féladag belőle. Bárhová ülhetsz, a csipogó csipog, rendes fém evőeszköz és rendes sötétzöld puha szalvéta van. Ilyen ez a TOM-életérzés. Összességében 4 pontra taksálom a helyet. Azért ha egy alkalmam lenne eljönni ide a TOM-be, nem hiszem, hogy a Tuningot választanám.