Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyümölcs- és zöldséglevek minden mennyiségben

TüTü - Lébár & Kávézó BudapestTüTü - Lébár & Kávézó Budapest a térképen

2016. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. február 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az egykori Másik Ajtó helyén 2014 decemberében nyílt meg a Tütü Lébár. Igazi újlipótvárosi képződmény a saroképületben. A repertoárban hidegen préselt, turmixolt zöldség-és gyümölcslevek szerepelnek, számos izgalmas variációban, 3 féle méretben (2, 3 és 5 dl). Mélyhűtött alapanyagokkal nem dolgoznak, kizárólag friss áruval. Felszolgálás különböző méretű és alakú logózott befőttesüvegekben, rendelés és fizetés a pultnál. A 2 dl-s legkisebb juice-ok 600 Ft-ba, a turmixok 700 Ft-ba kerülnek, míg a magvakat (acai bogyó, Goji, Chia mag) is tartalmazó "Szuperhősök"-et 800 Ft-ért lehet inni. A búzafő shot 350 Ft. A levek finomak, tartalmasak, én a kurkumás-déligyümölcsös Indiánnyárt és a Trőpusokk-ot kóstaltam eddig. Ételek tekintetében szerény a kínálat, csupán croissant (igaz, hogy teljes kiőrlésű, de 420 Ft/db!!) és 2-3 féle vegán torta van.
Barátságos, laza, ám kissé hangzavaros és kesze-kusza hely.
A lébár mellett található, belülről átjáróval összekötött Tütü Deliben bort, pálinkát, olajokat, szószokat és egyéb gourmand finomságokat árusítanak.
A gyenge tisztaság pontszám oka: Az aprócska mosdó szemetese csurig telve, folyik ki belőle a használt kéztörlő és egy nyilvánvalóan használt és erős szagokat ontó babapelenka.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (11)
TüTü - Lébár & Kávézó Budapest - EgyébTüTü - Lébár & Kávézó Budapest - Étlap/itallapTüTü - Lébár & Kávézó Budapest - Étel/italTüTü - Lébár & Kávézó Budapest - BelsőTüTü - Lébár & Kávézó Budapest - BelsőTüTü - Lébár & Kávézó Budapest - Étel/italTüTü - Lébár & Kávézó Budapest - BelsőTüTü - Lébár & Kávézó Budapest - MosdóTüTü - Lébár & Kávézó Budapest - BelsőTüTü - Lébár & Kávézó Budapest - BelsőTüTü - Lébár & Kávézó Budapest - Belső

TüTü - Lébár & Kávézó további értékelései

2016.01.16a párjával
“A Másik ajtó” nevű hely listán van nálam egy ideje, de hiába kerestem, a Tütüt találtam a helyén. Nem tudom, hogy az milyen volt, a sajtója nyilván ígéretesnek tüntette fel, azért is került fel a célpontjaim közé, a Tütü lébár minden esetre remek. Jól jött, hogy pont ott volt,...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Bonvino Badacsony - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2026.04.15-ig
Hotel Bonvino Badacsony
77.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Zalakaros - Félpanziós ajánlat
Félpanziós ajánlat
2025.01.02-ig
Hotel Forrás Zalakaros
18.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
85.500 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval