Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

December 26

Twentysix BudapestTwentysix Budapest a térképen

Kiváló 2023. decemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2023. december 25.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Bár az első benyomás a 26-ról egyáltalán nem volt maradéktalanul pozitív, de mégis érdemesnek tartottam arra, hogy ide még visszatérjünk, és ezt nem is bántam meg.
A fő vonzereje a csodálatos zöld belső udvar, amely ide a Gozsdu-negyedbe egy buja zöld esőerdő hangulatát hozza be. Nagyobb társasággal hétvégén, esténként ajánlott az előzetes asztalfoglalás, de azért nem lehetetlen "beesni" sem. Az étlapot és a személyzetet is lecserélték a nyitás óta. Barátságos fiatal csapat fogadott bennünket már a kapuban, itt két fiatal mosolygós lány, majd a pincérek is kedvesek voltak. Bár az étlap nem hosszú, de akadnak benne különlegességek is.
Például az általam választott desszert, még ehhez hasonlót sem ettem sehol korábban. Sajttorta afternoon néven céklás, bazsalikomos, balzsamecetes, mogyorós különlegesség (2380 Ft). A Latte Macchiato kellemes, bársonyos (980 Ft). Magas a kötelező szervizdíj, 13%.
Érdemes körbesétálni az udvarban, lenyűgöző ez a sok növény, ráadásul decemberben ünnepi fényekbe is öltöztetve. A mosdó is nagyon hangulatos, természetesen sok növénnyel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (48)
Twentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - Étel/italTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - Külső képTwentysix Budapest - Külső képTwentysix Budapest - Külső képTwentysix Budapest - Étlap/itallapTwentysix Budapest - Étlap/itallapTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - Étel/italTwentysix Budapest - Étel/italTwentysix Budapest - Étel/italTwentysix Budapest - MosdóTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - Külső képTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - Étel/italTwentysix Budapest - Étel/italTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - Étel/italTwentysix Budapest - Étel/italTwentysix Budapest - EgyébTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - MosdóTwentysix Budapest - MosdóTwentysix Budapest - MosdóTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - BelsőTwentysix Budapest - Külső kép

Twentysix további értékelései

2024.02.18a párjával
Kiváló
Jó hangulat, és a felszolgálók kiszolgálták minden igényünket! Kevin és Márk nagyon jó fejek, és jól végzik a munkájukat, csak ajánlani tudom mindenkinek! Kitartást srácok!
2024.02.11barátokkal
Kiváló
Roli és Tomi voltak a legjobb kiszolgálók. Nagyon kedvesen vártak minket és az ételek tökéletesek voltak. Minden elvárásunkat teljesítették és felülmúlták. Nagyon köszönjük nekik ezt a csodálatos élményt. A koktélok tökéletesek voltak, és a fiúk nagyon segítőkészek a koktélválasztásaink terén,...
2021.11.07a párjával
Kiváló
Kiváló helyszín, kiváló ételek Csak ajánlani tudom mindenkinek. Gintonicok mindenképp kipróbalandók
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.13-ig
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
80.850 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Világos Hotel Balatonvilágos - Nyári csobbanás Balatonvilágoson
Nyári csobbanás Balatonvilágoson
05.31-09.07.
Világos Hotel Balatonvilágos
59.664 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval