Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Alfa generáció

Unique Tea & Street Food BudapestUnique Tea & Street Food Budapest a térképen

Átlagos 2023. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Koreai - ebben nem vagyok egészen biztos, talán vietnami vagy kínai? - teázó, ami nagyon népszerű a fiatalok, tizenévesek körében, nemcsak Ázsiában, de itt Magyarországon is. Új, frissen festett és tágas a hely, több asztallal, két helyiséggel. A fő "termék" a bubble tea, amiből számtalan fajtát lehet választani, egy A3-as itallapról. Népszerű italok a tejes tea, gyümölcstea, frappé mindenféle ízesítéssel, tápióka és kókusz zselével, golyócskákkal. 2 féle méretben 5 dl-es és 7 dl-es műanyag pohárban, műanyag szívószállal, a teteje lefóliázva. Ide még nem tört be a nagy zöld forradalom, sok a műanyag. Voltak még egzotikus limonádék is, mangós, licsis, passió gyümölcsös. A barna cukros karamellás bubble tea szerintem nagyon finom, de a matcha frappé is kellemes volt.
A pultban 2 fiatal ázsiai lány dolgozott, nem sokat tudtak magyarul és nem is voltak igazán kommunikatívak és mosolygósak sem, viszont elég gyorsan pörögtek, pultoztak, teákat készítettek a robotgépben, majd hátrafutottak a kis konyhába sütögetni.

A desszertek bolti készáruk, mochi és marlenka, ez utóbbi nem éppen autentikus itt.
A másik nagy lap az ételeket tartalmazta, népszerű ázsiai street food, mirelitből készült falatkák, frissensültek, ezekből kóstolgattunk. Sült gyoza sertéshússal és zöldséggel töltve (2090 Ft/5 db), yakitori rántott csirkefalatok salátával (1890 Ft), barbecue húsos táska avagy töltött batyu (2090 Ft/3 db) sertéshúsos, csirkés és zöldséges töltelékkel. garnélarák tempura (1890 Ft/5 db). Kértünk még mellé köretként egy adag édesburgonyát is, ami szintén nem autentikus (1190 Ft). Összességében 4 főre 4 buborékos tea itallal 2 főétkezésre való ételmennyiségre fizettünk 25.570 Ft-ot, az ételek egy részét helyben ettük, amíg bírtuk, a többit becsomagoltattuk, otthonra.

Amitől igazán szürreális volt a hely, hogy volt 3 szintén tizenéves ázsiai fiatal, szintén vendégek, akik konkrétan a szomszéd asztalnál aludtak. Először csak ülve az asztalra borulva, aztán már kényelmesen végigfeküdtek a hosszú ülőhelyen. A személyzet nem szólt rájuk, valószínűleg az ismerőseik lehettek, szóval ez elég fura volt.

A bisztró egyik belső falát úgy alakították ki, hogy kifejezetten alkalmas legyen selfie-zésre vagy live videók készítésére. A falakon volt egy csomó felirat, amiből egy kukkot sem értettünk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (19)
Unique Tea & Street Food Budapest - Étel/italUnique Tea & Street Food Budapest - BelsőUnique Tea & Street Food Budapest - BelsőUnique Tea & Street Food Budapest - BelsőUnique Tea & Street Food Budapest - BelsőUnique Tea & Street Food Budapest - BelsőUnique Tea & Street Food Budapest - BelsőUnique Tea & Street Food Budapest - Étlap/itallapUnique Tea & Street Food Budapest - Étlap/itallapUnique Tea & Street Food Budapest - Étel/italUnique Tea & Street Food Budapest - Étel/italUnique Tea & Street Food Budapest - Étel/italUnique Tea & Street Food Budapest - Étel/italUnique Tea & Street Food Budapest - Étel/italUnique Tea & Street Food Budapest - Étel/italUnique Tea & Street Food Budapest - Étel/italUnique Tea & Street Food Budapest - Étel/italUnique Tea & Street Food Budapest - MosdóUnique Tea & Street Food Budapest - Mosdó
Népszerű szállások a környéken
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval