Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Norbi péksége

Update1 Bajcsy Shop & Bistro BudapestUpdate1 Bajcsy Shop & Bistro Budapest a térképen

Átlagos 2018. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. február 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A "fitneszguru"-ként elhíresült Schobert Norbi péksége, kávézója és vegyesboltja a Nyugati tér közelében. Jó pár éve működik, de míg korábban Norbi Update néven hirdették magukat, a közelmúltban Norbi már eltűnt a névből, megváltoztatták a logót, és LOW CARB felirat olvasható az üvegportálokon. Hogy ezzel a külföldi vendégeket próbálják-e megcélozni vagy más oka volt a változtatásoknak, azt nem tudom, minden esetre én úgy tapasztaltam, hogy a koncepció és a választék nem módosult.
Belépve szemben csomagolt késztermékeket és otthoni főzéshez alapanyagokat láthatunk a polcokon, mellette hűtőpultban további kész-
és félkész ételek, balra a pékség található üvegezett látványpulttal és a pénztárral, míg jobbra boxokban kialakított asztalok találhatóak, ahol helyben lehet enni és inni.
Kiszolgálás nincs, a pulthoz kell menni fizetni.
A pult mögött 3-an is voltak alkalmazottak, leginkább álldogáltak, és ketten figyelték, amint a 3. kollégájuk éppen egy bankkártyás fizetéssel bajlódik egy vevővel. Nem köszöntek és nem is kérdezték meg, hogy mit kérek, termékajánlás pedig fel sem merült.
A péksüteményeknek elég széles a választéka, sós és édes fajták is vannak, és néhány egyedi ízű is (pl. spenótos-túrós-rikottás papucs). Az édesekről persze tudjuk, hogy még véletlenül sem cukorral készültek, és a liszt is spéci, ami nem hizlal. Kinézetre azonban nem voltak túl izgalmasak, egyik-másik semmivel nem nézett ki jobban, mint egy Fornettis vagy albán pékségbeli társa. Az árak átlag felettiek, a prémium kézműves pékségek árszínvonalán, sőt akár még felette is, ami szerintem nem indokolt.
Pl. egy kis fonott kalács 739 Ft-ért elég abszurd szerintem, a legtöbb töltött péksüti és a rétes is 400 Ft feletti áron kapható.
A müzliszeletek 99 Ft-ért az "elmegy" kategóriába tartoznak, a kókuszos finom volt, de nem kiemelkedő és nem volt fűrészpor íze.
Bankkártyával is lehet fizetni.
Vannak menü ajánlataik is, pizza és tészta.
A dekoráció minimális, a csupasz asztaloknál nincs megvilágítás.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (5)
Update1 Bajcsy Shop & Bistro Budapest - Külső képUpdate1 Bajcsy Shop & Bistro Budapest - Étel/italUpdate1 Bajcsy Shop & Bistro Budapest - BelsőUpdate1 Bajcsy Shop & Bistro Budapest - EgyébUpdate1 Bajcsy Shop & Bistro Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Patak Park Hotel Visegrád - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2026.01.01-ig
Patak Park Hotel Visegrád
31.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
76.480 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
67.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval