Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mozi újítás

Uptown Budapest BudapestUptown Budapest Budapest a térképen

2018. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. november 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Corvin Moziban lévő kávézót felújították, modernizálták és átnevezték, bár pontosan nem tudom, mit akartak ezzel a névvel sugallni, hiszen angolban ez a külvárost (szó szerint felsőváros, amolyan menő rózsadombi környék) jelenti, mi meg itt éppenhogy a belvárosban vagyunk, annak sem igazán a jómódú részében, no mindegy...
Nemcsak a moziból közelíthető meg, a főbejárattól jobbra kell fordulni, hanem kívülről, a jobb oldalról közvetlenül a sétálóutcáról is be lehet lépni.
Nemcsak a dizájn változott, hanem a kávékínálat is, hiszen ők is az újhullámos kávézók egyre népesebb táborába csatlakoztak be. A kávét egy szlovák pörkölőtől szállítják (Green Plantation Co.). Reggel 8-tól este 8-ig tartanak nyitva, lehet reggelizni is (főleg az egészséges, franciás vonalon), amúgy napközben szendvicsek (1490-1990 Ft), péksütik. A croissant nem kevesebb, mint 420 Ft-ba kerül, 2 db árválkodott délután az üvegbúra alatt, és semmivel sem volt jobb, élvezetesebb, mint a 99 Ft-os Aldis.
A fiatal pultos hölgy unott arccal jött el a backstage-ből, majd ugyanilyen unott arccal távozott is. Szóval itt nem várják, nem fogadják a vendéget, inkább amolyan zavaró tényezők.
Az eszpresszó jó minőségű, aki a világos, savanykásat szeretni, 450 Ft + 50 Ft-ot kellett fizetni a tejért, ez aztán nem szokványos.
Víz, sütike vagy keksz nem jár a kávé mellé.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (10)
Uptown Budapest Budapest - BelsőUptown Budapest Budapest - BelsőUptown Budapest Budapest - BelsőUptown Budapest Budapest - BelsőUptown Budapest Budapest - BelsőUptown Budapest Budapest - Étel/italUptown Budapest Budapest - Étel/italUptown Budapest Budapest - BelsőUptown Budapest Budapest - Külső képUptown Budapest Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Avar Hotel Mátrafüred - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.01-ig
Avar Hotel Mátrafüred
65.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros - Wellness pihenés Zalakaroson
Wellness pihenés Zalakaroson
2024.09.30-ig
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros
54.990 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Senior ajánlat all inclusive ellátással
Senior ajánlat all inclusive ellátással
2024.05.31-ig
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
132.260 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással