Mogyorós brownie kóser módra

UpTown Kosher Bakery BudapestUpTown Kosher Bakery Budapest a térképen

2025. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. május 31.
Kóser kávézó és bisztró a pesti zsidónegyedben, azon belül is a Nagy Diófa utcában. Korábban a Wesselényi utcában volt egy kisebb helyük, onnan költöztek át ide a közelmúltban. A személyzet nem beszélt magyarul. Az ételek nevei is angolul voltak kiírva, magyarul nem. A beltér elegáns bisztró hangulatot áraszt. Az árak magasak, átlag felettiek. A kis méretű sütemények árai 1400 Ft- tól indulnak, a szendvicsek 2500 Ft felett alakulnak. A rugelach 3890 Ft, elég durva szerintem. Egy sima croissant 860 Ft, a perec 680 Ft. Egy átlagos küllemű Isler 1480 Ft, ez szinte vicces. Az általam kóstolt mogyorós csokis brownie nagyon finom volt, azt meg kell vallanom (1480 Ft). Nem lesz törzshely ilyen árak mellett, de egyszer mégsem volt hiábavaló benézni.
Egyébként egyetlen vendég sem volt bent rajtam kívül. Én is elvitelre vásároltam a brownie-t. Azt nem tudom, mitől volt kóser, de biztosan az volt, mert a helyen kint volt a kóserpecsét.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (8)
UpTown Kosher Bakery Budapest - Étel/italUpTown Kosher Bakery Budapest - Külső képUpTown Kosher Bakery Budapest - Étel/italUpTown Kosher Bakery Budapest - BelsőUpTown Kosher Bakery Budapest - Étel/italUpTown Kosher Bakery Budapest - Étel/italUpTown Kosher Bakery Budapest - Étel/italUpTown Kosher Bakery Budapest - Belső
Hunguest Hotel Gyula - All inclusive ajánlat fürdőbelépővel
Hunguest Hotel Gyula
115.200 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással
Hotel Visegrád - Örökifjak - hétköznapi wellness pihenés
Hotel Visegrád
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló - Kedvezményes ár félpanzióval, fürdőbelépővel
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló
52.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval