Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Urbánus közösségi térben

UrbanFood Cafe BudapestUrbanFood Cafe Budapest a térképen

2018. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az ikonikus Tabáni Kakas helyén ha jól emlékszem, tavasszal nyílt meg a szerintem borzalmas névre hallgató közösségi iroda és kávézó. Értem, hogy nemzetközi meg kozmopolita, de véleményem szerint a régi név tökéletes volt, de ha az jogdíj vagy bármi miatt nem maradhatott, akkor is lehetett volna találni valami magyar és nem elcsépelt nevet, no mindegy, ez mellékzönge, de nem tudom szó nélkül hagyni.
Helyszín a budai vár alatt, Tabán, Attila út, romkocsmás hangulat, persze zárt terek között.
Modern minimál dizájn, bizonyos elemek még megmaradtak régről, pl. a "tabáni" felirat a falon, a régi radiátort téglavörösre festették. Jópofa, hogy közös kabátakasztó van, fogasokkal.
Vannak flipchartok és irodai eszközök. A koncepció lényege, hogy 1 vagy 3 órára, vagy 1 napra lehet kibérelni a helyet/ a helyedet egy asztalnál, sőt vannak hosszabb bérletek is, és persze van wifi meg konnektorok, és itt tudsz dolgozni vagy netezni vagy tanulni, együtt néhány idegennel. Közben ehetsz-ihatsz a készletből. Mint egy "rendes" munkahely, ők is csak hétköznap vannak nyitva, 9-17 óra között.
A személyzet jelenléte nem jellemző, ha ott vannak, és nem kinn dohányoznak a barátaikkal, akkor sem ismered fel őket, mert beleolvadnak a többi vendégbe (ruházat és viselkedés szempontjából is). Ez egy laza hely, nyilván akik itt tudnak és szeretnek dolgozni, azokban is van egyfajta lazaság és rugalmasság.

Egy órára 1000 Ft-ot kell fizetni, 3 órára már csak 2500 Ft. De annak sincs akadálya, hogy ha valaki csak egy rövid időre ugrana be, lehet kávézni vagy inni egy italt. Tschibo kávét főznek, egy eszpresszó 390 Ft - nem önkiszolgáló, csak azért írom, mert már ilyen közösségi kávézó is van, hogy magadnak kell főznöd. A limonádé vagy szörp ára 650 Ft/ 5 dl.

Ottjártamkor az ételkínálat nagyon csekély volt: pár croissant, talán pogácsa és 1-2 szendvics. Mint kezdeményezés, jópofa, úgy tűnik, ma már erre is van igény. Én meg továbbra is bejárok a munkahelyemre, kevésbé trendi módon 8-tól 16.30-ig.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (12)
UrbanFood Cafe Budapest - Étlap/itallapUrbanFood Cafe Budapest - BelsőUrbanFood Cafe Budapest - BelsőUrbanFood Cafe Budapest - BelsőUrbanFood Cafe Budapest - BelsőUrbanFood Cafe Budapest - Étel/italUrbanFood Cafe Budapest - BelsőUrbanFood Cafe Budapest - BelsőUrbanFood Cafe Budapest - MosdóUrbanFood Cafe Budapest - MosdóUrbanFood Cafe Budapest - Külső képUrbanFood Cafe Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.11-ig
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
57.750 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
56.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
67.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval