Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Múlt századi elegancia a Rózsadombon

Vadrózsa Étterem BudapestVadrózsa Étterem Budapest a térképen

Kiváló 2023. júniusban járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 27.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Évek óta változatlan koncepcióval működő elegáns, kifinomult, ízléses étterem Rózsadombon, a Vérhalom tér közelében, így a névadás beszédesen egyértelmű. Egy csodaszép nagypolgári villában működik az étterem, amely szépen kialakított árnyas terasszal, illetve több különteremmel is rendelkezik. Évekkel ezelőtt két munkatársunk esküvöjén jártunk itt, azóta felújították az éttermet, de a hangulatát továbbra is megőrizte.
A vendéglátás évszázados tradícióit őrzik itt, ahol a vendég igaz nagybetűs fontos személy, az ő kényelme, elégedettsége mindenek feletti. Nagyon udvarias, előzékeny, figyelmes, de ugyanakkor professzionális kiszolgálásban volt itt részünk.
Az ételek árain a középkategória felett alakulnak, szerintem drága a hely a konyha teljesítményéhez képest. A levesek és a desszertek 3000 Ft felett, az előételek 4-7000 Ft között, a főételek 5000 Ft- 14000 Ft között alakulnak, melyre még további 12% szervizdíj kerül felszámolásra. A tárkonyos bárányraguleves burgonyagombóccal nagyon finomra sikerült, jó fűszerezés, tartalmas, sok hússal, de a gombóc nem házinak tűnt (3300 Ft). A spárga hollandi mártással, újburgonyával, könnyed koranyári fogás, de nem volt telitalálat, elég jellegtelenre sikerült, a spárga elkészítése sem volt hibátlan (5200 Ft), a mártás sem volt különleges. Ebben a műfajban ettem már jobbat, az nem kétséges.
Összességében a hangulat, a monarchia világát megidéző miliő, az elegancia és a hibátlan kiszolgálás miatt megadom az össz-élményre az 5 pontot, de a konyha ehhez képest fejlesztendő, mert az nincs ugyanezen a szinten.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (27)
Vadrózsa Étterem Budapest - Külső képVadrózsa Étterem Budapest - BelsőVadrózsa Étterem Budapest - BelsőVadrózsa Étterem Budapest - Étlap/itallapVadrózsa Étterem Budapest - Étlap/itallapVadrózsa Étterem Budapest - BelsőVadrózsa Étterem Budapest - Étel/italVadrózsa Étterem Budapest - BelsőVadrózsa Étterem Budapest - BelsőVadrózsa Étterem Budapest - Étel/italVadrózsa Étterem Budapest - Étel/italVadrózsa Étterem Budapest - BelsőVadrózsa Étterem Budapest - BelsőVadrózsa Étterem Budapest - MosdóVadrózsa Étterem Budapest - BelsőVadrózsa Étterem Budapest - BelsőVadrózsa Étterem Budapest - EgyébVadrózsa Étterem Budapest - Külső képVadrózsa Étterem Budapest - BelsőVadrózsa Étterem Budapest - BelsőVadrózsa Étterem Budapest - Külső képVadrózsa Étterem Budapest - EgyébVadrózsa Étterem Budapest - Külső képVadrózsa Étterem Budapest - Külső képVadrózsa Étterem Budapest - Külső képVadrózsa Étterem Budapest - Külső képVadrózsa Étterem Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.07.21-ig
Thermal Panzió Igal
74.950 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak
Napi árak
2025.12.24-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
57.750 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Örökifjak 62+
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!