Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nagy csalódás

Vapiano Étterem - WestEnd City Center BudapestVapiano Étterem - WestEnd City Center Budapest a térképen

Átlagos 2014. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. május 5.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Évek óta járunk párommal a Vapianoként elhíresült (német) olasz gyorsétterembe. Eddig mindenkinek csak dicsértem, igaz eddig csak a Deák Ferenc tértől nem messze található éttermükben jártunk.
Hogy összekössük a hasznosat ( vásárlást) az élvezettel, gondoltuk itt ebédelünk a hosszú hétvége egyik napján.
A következő problémákkal szembesültem:
A szakács hölgy flegma volt vagy csak fáradt, nem tudtam eldönteni, de hetykén közölte, hogy pennét nem tud adni. Úgy gondolom egy jó olasz étterem gondoskodjon róla, hogy egy ennyire alaptészta kapható legyen a nap bármely szakában.
A kedvenc tésztámnak (scampi azaz rákos tészta)az árát durván 500 Ft-tal felemelték,ez nagyjából 20 %-os áremelés. Természetesen mindenhol emelnek árakat, de kérésemre, mi szerint kérnék parmezánt a paradicsomos alapú tésztára, közölte a hölgy ismét "kedvesen", hogy extraként tudja csak adni. Teljesen felháborítónak tartom, hogy egy magát olasz étteremként hirdető lánc a tésztájához az áremelést követően is csak plusz felárként biztosítja a sajtot. Ezt követően vagy a ténylegesen a megváltozott paradicsomszósznak vagy a rossz élménynek köszönhetően már nem ízlett annyira a kedvenc tésztám.
Soha többet vapiano!
UI: A poharakra szánhatnának egy kis időt, még ha becsülettel is el lettek mosva, csak hosszas válogatást követően találtam megfelelőt az ivásra.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos

Vapiano Étterem - WestEnd City Center további értékelései

2024.02.17gyerekekkel
Átlagos
Anak ellenére, hogy kapunk egy elektromos értesítő eszközt, mely jelzi, ha elkészült az étel, sikerült langyos pizzat kapnunk. Emellett meglehetősen magas szervizdíjat számítanak fel a semmiért: Te mész a pulthoz, Te hozod ki az ételt... Egyébként hangulatos, kedves hely lenne, ha az étel...
2024.02.12barátokkal
Többször jártunk már itt, az ételek finomak és frissek. Az ételt kioskon keresztül is meg lehet rendelni, így lerövidült a várakozási idő. Hangulatos, tiszta étterem, elérhető áron.
2019.05.15a párjával
Kiváló
Névnapom alkalmából kerestük fel a WestEndben található olasz Vapiano éttermet. Ami számomra újdonság volt a többi étteremhez képest, az a chipkártyás rendszer. Belépéskor megkaptuk a kártyákat, és elindultunk a látványkonyha felé. Ebédidőben mentünk, de körülbelül 15-20 perces várakozás után...
Népszerű szállások a környéken
Patak Park Hotel Visegrád - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.02.01-ig
Patak Park Hotel Visegrád
31.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Royal Club Hotel Visegrád - Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
2025.01.01-ig
Royal Club Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Sungarden Hotel Siófok - SunGarden Wellness Pihenés
SunGarden Wellness Pihenés
2025.01.02-ig
Sungarden Hotel Siófok
86.040 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval