Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy másik Vári

Vári Cukrászat BudapestVári Cukrászat Budapest a térképen

Átlagos 2020. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2021. július 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Elsődlegesen nagyon fontos megemlíteni, hogy a jelen értékelés tárgyát képező Vári Cukrászat nem keverendő össze az egykor a Szlovák úton üzemelő, alapvetően a fagyijairól elhíresült Vári Cukrászdával (amely jelenleg is ugyanúgy áll bezárva – állítólag felújítás miatt, bár ennyi idő alatt akár tízszer is fel lehetett volna újítani - , mint már évek óta), amely korábban nekünk is kedvenc, a nyári időszakban szinte naponta felkeresett fagyizó helyünk volt.

Ezt csak azért írom rögtön az elején, mert amikor felfedeztük ezt a Várit, először meg voltunk győződve, hogy a Szlovák úti Vári Cukrászda nyitott meg újra, új helyen, de aztán cukrászatlátogatásunk után elkezdtünk a neten jobban utánanézni, és az ott fellelhető információk alapján arra lehet következtetni, hogy nem, ez egy másik Vári.

A kettőt a netet nem bújók számára a hely nevében található minimális eltérés különbözteti meg, bár őszintén szólva az, hogy ennek a helynek a neve nem Vári CukrászDA, hanem Vári CukrászAT nekünk elsőre nem tűnt fel.

Nyitásra mentünk, itt is volt fagyi, voltak különböző pogácsák, sokfajta sütemény, de valahogy a kiszolgálás sem olyan volt, mint a Szlovák úti Váriban egykor, no és hát a készítmények választéka sem.
Nem akarok rosszat mondani rá, mert végül is egy korrekt cukrászat, de nem véletlenül kezdtünk el jobban utánanézni a kérdésnek a neten.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Vári Cukrászat további értékelései

2023.03.24
Átlagos
Egyetértek az előző értékelővel, bár én a másik "régi" nagynevű Vári Cukrászdát, ami bezárt, csak névről, hírből ismertem. Ez egy átlagos, középszerű, közepes színvonalú, fősodratú cukrászda a XVI. kerület egy kihaltabb részén, egy családi ház alsó szintjén. Jól ismert süteményeket, tortákat...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Villa Völgy Eger - Napi ár reggelis ellátással
Napi ár reggelis ellátással
2026.04.01-ig
Hotel Villa Völgy Eger
35.120 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Laroba Alsóörs - Szilveszter
Szilveszter
12.29-01.01.
Hotel Laroba Alsóörs
260.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Hévíz - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
88.290 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval