Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ez a macska is a halakra szavazott

Vasmacska Terasz BudapestVasmacska Terasz Budapest a térképen

Kiváló 2020. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. október 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Budafok-Tétényben volt pár óra szabadidőm, amit a környékbeli - számomra a nagy távolság miatt igencsak kieső - 1-2 vendéglátó egység felkeresésére fordítottam. A Vasmacska Teraszról több pozitív véleményt hallottam ismerősöktől. A két fő indok, amiért érdemes lehet idejönni: szuper terasz közvetlenül a Duna-parton, illetve halakra fókuszáló bisztró étlap, egy jó kis grill-bár. Ez a két komponens számomra elegendő hívószó. A google térkép alkalmazása könnyen útbaigazított, a főútról viszont nem látszik a hely. Nincs kiépített parkoló, viszont az út mellett meg lehet állni (egy szinte forgalommentes mellékút), sokan biciklivel érkeznek a vendégek.
Az étlap fiatalos, leginkább olyan felépítésű, mint a strandon a hekkes büfé kínálata, de mindez színvonalas, kulturált környezetben. A pincér hölgyek eléggé leterheltek és ziláltak voltak, amikor érkeztem, alig volt idejük a vendégekre, kicsit kapkodós volt a hangulat. De utána már minden flottul ment, és az a pincér hölgy, aki engem szolgált ki, szimpatikus és még humoros is volt.
Az első asztal, amit kaptam szét akart esni, mert el volt törve az asztal lába és szigetelőszalaggal megragasztva (nem igazán sikerült...). De szerencsére szabadult fel másik asztal, ráadásul még közelebb a Dunához, de mégis árnyékban.

Az étlap nem túl hosszú, levesek ára 1500 Ft környékén, főételek 2800-4500 Ft között (körettel együtt), halételek terén rántott ponty, aranydurbincs, hekk, harcsapaprikás, fish & chips, fogafilé, fekete kagyló szerepel. Saláták, savanyúságok 500 Ft környékén, desszertek 1200 Ft környékén árazódnak.
Nemcsak halak vannak, bár ebben erősek különösen, de szerepel az étlapon még BBQ oldalas, csülök, Cézár saláta, bélszín steak és grillezett gomolya is.
Egész hekket kértem hasábburgonyával (2890 Ft), csemege uborkával (490 Ft). Nem kellett sokat várni, kiadós adag, a krumpli nagy részét elcsomagoltattam. Frissen sült, ropogós, jól sikerült, ízletes.
10% kötelező szervizdíj van, bankkártyával is lehet fizetni.
Szerintem nagyon kellemes hely, ajánlom!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (29)
Vasmacska Terasz Budapest - Külső képVasmacska Terasz Budapest - Külső képVasmacska Terasz Budapest - Külső képVasmacska Terasz Budapest - Étlap/itallapVasmacska Terasz Budapest - Étlap/itallapVasmacska Terasz Budapest - Étlap/itallapVasmacska Terasz Budapest - Étlap/itallapVasmacska Terasz Budapest - Külső képVasmacska Terasz Budapest - Külső képVasmacska Terasz Budapest - Külső képVasmacska Terasz Budapest - Külső képVasmacska Terasz Budapest - Étel/italVasmacska Terasz Budapest - Étel/italVasmacska Terasz Budapest - Étel/italVasmacska Terasz Budapest - Étel/italVasmacska Terasz Budapest - Étel/italVasmacska Terasz Budapest - Külső képVasmacska Terasz Budapest - Étel/italVasmacska Terasz Budapest - BelsőVasmacska Terasz Budapest - BelsőVasmacska Terasz Budapest - MosdóVasmacska Terasz Budapest - BelsőVasmacska Terasz Budapest - Külső képVasmacska Terasz Budapest - Külső képVasmacska Terasz Budapest - Külső képVasmacska Terasz Budapest - Külső képVasmacska Terasz Budapest - Külső képVasmacska Terasz Budapest - Külső képVasmacska Terasz Budapest - Külső kép

Vasmacska Terasz további értékelései

2024.02.28egyedül
Kiváló
Kedves és gyors felszolgálás, tálalásban és minőségben is kiváló ételek, figyelmes személyzet.
2023.07.21kollégákkal
Átlagos
Hat fős társasággal jártunk itt hétköznap dél után nem sokkal. Nem volt tömeg, inkább mondanám, hogy 2 asztalnál ültek. Egy középkorú unott férfi jött az asztalunkhoz, miközben tüntetőleg máshova nézett, az étlapot gyakorlatilag ledobta az asztalra. Nem vettük magunkra, kedvesen folytattuk a...
2023.06.19a párjával
Szörnyű
Ma voltunk vacsorázni ketten a párommal. Én gombakrémlevest ettem a párom szegedi halászlevet evett. De kezdjük az elején. Az apperitif italunk bőven a leves felszolgálása után érkezett meg. De ezt még elneztük mert szép a kilátás. Mikor a levest megkóstoltuk akkor már kirajzolódott bennünk az,...
Népszerű szállások a környéken
Aurora Hotel Miskolctapolca - Aurora napok
Aurora napok
2024.12.21-ig
Aurora Hotel Miskolctapolca
79.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval